Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki ile düşman çatlattı

İlgili Postlar

Demet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki ile düşman çatlattı

Demet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki ile düşman çatlattı. Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Gülben Ergen, yakın arkadaşları Deniz Seki’yi dinlemeye gitti. Ünlü arkadaşlar, adeta düşman çatlattı. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın kızı oyuncu mu oluyor?

Demet Akalın ve Gülben Ergen, Deniz Seki’yi dinlemeye gitti

Bir dönem araları bozuk olan, geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın’ın boşanmasında yeniden barışan Gülben Ergen ve Demet Akalın, yakın arkadaşları Deniz Seki’nin sahne aldığı mekana gitti. Demet Akalın ve Gülben Ergen, Deniz Seki’yi birlikte izledi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ve Gülben Ergen, Deniz Seki’nin sahnesinde şarkı söyledi

Hem Demet Akalın, hem de Gülben Ergen, Deniz Seki’nin sahnesinde şarkı söyledi. Ünlü isimler, birlikte bir gece geçirmenin keyfini yaşadı.

Gülben Ergen kimdir?

Demet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki
Demet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki

Demet Akalın’dan Gülben Ergen paylaşımı

Demet Akalın, Gülben Ergen sahnede şarkı söylerken fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Akalın, paylaşımına “Ne olursa olsun gerçek ve candan dostların elini bırakmayın.” notunu düştü. Bu gecenin ardından, Gülben Ergen ve Demet Akalın’ın arasındaki buzların tamamen eridiği belli oldu.

Deniz Seki kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda altı yıllık eşi Okan Kurt ile boşanma kararı aldı ve Beykoz Adiyesi’nde sadece on dakika süren tek celselik boşanma davası ile yollarını ayırdı. Demet Akalın, son dönemlerde yaşadığı zorlu süreci dostlarının sayesinde atlatmaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler