Ana SayfaÜnlülerTerminatör'ün yıldızından Cem Yılmaz açıklaması: Teklif ederse kabul ederim

İlgili Postlar

Terminatör’ün yıldızından Cem Yılmaz açıklaması: Teklif ederse kabul ederim

Terminatör’ün yıldızından Cem Yılmaz açıklaması: Teklif ederse kabul ederim. Terminatör’ün yıldızı Kristanna Loken, “Cem filminde oynamam için teklif ederse kabul ederim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz Malatya Yolunda!

‘Terminatör’ filminin yıldızı Kristanna Loken İstanbul’da

İkinci defa İstanbul’a gelen ‘Terminatör’ filminin yıldızı Kristanna Loken, Dr. Sami Tan Sarıgül’ün geliştirdiği bir yöntemle yüzünü 24 ayar altınla kaplatarak bakım yaptırdı. Kristanna Loken, Antalya Film Festivali’nde Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli’yle sohbet ettiklerini ifade ederek, Samyeli’yi çok cici bulduğunu ifade etti.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz teklif ederse kabul ederim

Kristanna Loken, Antalya Film Festivali’nde Cem Yılmaz ve sevgilisi Defne Samyeli ile sohbet ettiklerini ifade ederek “Çok cici bir sevgilisi var. Bana yaptığı filmleri anlattı. Sanırım yeni projelerinden birinde oynamamı istiyor, ben öyle hissettim. Filmlerinin gişe rakamlarını öğrenince ilgim daha da arttı. Cem teklif ederse, kabul ederim.” diye konuştu.

Defne Samyeli kimdir?

‘Terminatör’ filminin yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Kristanna Loken, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ile Antalya Film Festivali’nde tanıştı. Terminatör’ün yıldızından Cem Yılmaz için yeşil ışık geldi. Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Kristanna Loken’in Cem Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalar, çok yakın bir zamanda Cem Yılmaz ile bir film projesi için bir araya geleceklerinin düşünülmesine neden oldu. Şimdi gözler Cem Yılmaz ve dünyaca ünlü oyuncu Kristanna Loken’e çevrildi. Bakalım neler olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler