Ana SayfaÜnlülerKilla Hakan 2019'u Ateş Ederek Uğurladı

İlgili Postlar

Killa Hakan 2019’u Ateş Ederek Uğurladı

Türk asıllı rapçi Killa Hakan, 2019’u ateş ederek uğurladı. Bu görüntüleri sosyal medya da paylaşan Killa Hakan, ateş ederken silahını  karşıya tutması takipçileri tarafından tepki gördü..

Ünlü rapçi Killa Hakan, 2019’u havaya ateş ederek uğurladı..

2019 yılında sevenleri ile paylaştığı Fight Kulüp isimli şarkısıyla rakiplerine meydan okuyan 46 yaşındaki Killa Hakan, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı yeni yıl videosuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Killa’nın ateş ederken silahını karşıya doğrultması tepki çekerken esprili yorumlar ortaya çıktı. Takipçileri ”Karşı binadakiler öldü abi haberin olsun”, ”Karşı bina bu senede cansız girdi reis 😂”, ”Mermiler seksin alemde teksin”, ”Abi keşke havaya sıksaydın kdkdkdk”, ”karşı taraf filistine döndü abi napıyorsun” gibi Killa’nın karşıya ateş etmesini yorumladılar.

Killa Hakan Kimdir?

”Fight kulüp 2’ye hazır olun”

Killa Hakan, uzun süredir gündemde yer alıyor ve birçok kişinin tepki verdiği bir olaya imza attı. Killa Hakan, yeni yıla girdiğimiz dakikalarda pencereden ateş ederek yeni yılı kutladı. Bu anları sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Killa Hakan, “2019 Fight Kulüp. Fight Kulüp gibi de geçti. Haksızlıklara rağmen dimdik ayakta durduk; ilk kural saygı diyoruz, hala da diyoruz ve hep mücadele ediyoruz. 2020’de size çok güzel sürprizler gelecek. Fight kulüp 2’ye hazır olun, çok güzel şeyler gelecek” diyerek  silahını çıkartıp art arda ateş etti.

Ünlülerden Destek Yorumu!

Killa Hakan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı video için tepki çekse de Killa severler  kutlamasına eşlik edip iyi dileklerinde bulundular.  Killa Hakan’ın yeni yıla ateş saçarak girmesini normal karşılayan Simge Sağın, “İyi seneler büyüksün” yorumunda bulunurken, Halil Söyletmez ”Killa Sıkar” yorumu geldi.

Fight Kulüp Şarkısına Gelen İlginç Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler