Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'in Yeniyıl Pozu Büyüledi..

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’in Yeniyıl Pozu Büyüledi..

Türkiye’nin en çok konuşulan ünlü çiftlerinden olan Fahriye Evren ve Burak Özçivit, aynı zamanda sosyal medyada da ne yaptıkları hep merak ediliyor. Yaklaşık 10 milyona yakın takipçisi olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Karan bebek ile yakından ilgilendiği için televizyondan uzak kalsa da sosyal medyayı fazlasıyla çok kullanıyor. Son 2019 veda paylaşımı ile ses getiren Fahriye Evcen haberinin tüm detayları Haberimizde..

Artık Türkan Şoray Değil Fahriye Evcen Kuralları Konuşacak!

Fahriye Evcen’in Yeniyıl Pozu Büyüledi..

Hayranları için bol bol fotoğraf paylaşımları yapan Fahriye Evcen, oğlu Karan ile yaptığı ilk resmini paylaştığında gündeme oturmuş hatta Karan Bebeb dünyaca ünlü markalarından reklam yüzü olması için teklif bile almıştı.

Fahriye Evcen Kimdir?

Yeni dizi Kuruluş Osman’ın başrol oyuncusu eşi  Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, 2019’u bırakırken veda pozu ile yine Magazinin göz bebeği oluverdi.

Burak Özçivit kimdir?

Evinden Bir Kare Paylaşımı Yaptı..

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, evinde kanepesinde otururken manzarayı seyrettiği esnada çekilen pozunu yayınladığında takipçilerinden büyük beğeni ve övgüler aldı.

Karan bebeğin olmadığı kare, yaklaşık 3 saat içinde 550 binden fazla kullanıcının beğen yağmuruna tutulurken, övgü dolu sözlerle yorularda yapıldı.

İşte Fahriye Evcen’in Yeniyıl Pozu;

Fahriye Evcen 2019'a veda pozu ile büyüledi! Fahriye Evcen'in doğum kilolarından tamamen kurtulduğu dikkatlerden kaçmadı...

 

Fahriye Evcen 2019'a veda pozu ile büyüledi! Fahriye Evcen'in doğum kilolarından tamamen kurtulduğu dikkatlerden kaçmadı...

En Son Dakika Magazin Haberleri Burada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler