Ana SayfaÜnlülerArtık Türkan Şoray Değil Fahriye Evcen Kuralları Konuşacak!

İlgili Postlar

Artık Türkan Şoray Değil Fahriye Evcen Kuralları Konuşacak!

Hamile kaldıktan sonra uzun bir süre ekranlardan uzak durma kararı alan Fahriye Evcen’in ne zaman dizi setlerine döneceği merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde reklam filmi projelerine sıcak bakmaya başladığını açıklayan Fahriye Evcen sete dönebileceğini dile getirerek kuralları yeniden yazdı. Evcen’in maddeleri artık Türkan Şoray değil Fahriye Evcen kuralları konuşacak dedirtti. İşte ünlü oyuncunun ekrana dönme şartları;

Kilolarıyla Olay Oldu!

Nisan ayında oğlu Karan’ı dünyaya getiren Fahriye Evcen Ağustos ayında havuz başındaki pozlarıyla olay olmuştuç Henüz loğusa döneminde olan ünlü oyuncu aldığı kilolar nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Buna karşılık olarak başta eşi Burak Özçivit olmak üzere birçok ünlü isim Evcen’e destek olmuş ve eleştirilerin abartı olduğunu açıklamışlardı.

Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e Tam Destek

Fahriye Evcen’den Değişim Kararı

Hamilelik ve loğusa döneminde kilo almaktan kaçınmayan Fahriye Evcen geçtiğimiz ay kilolarından kurtulma kararu aldı. Emzirme döneminin sonlarına gelirken fit görünümünü yeniden kazanmak istediği söylenen Evcen’in doktor kontrolünde sıkı bir diyet ve fitness programı uyguladığı gündeme gelmişti.

Artık Türkan Şoray Değil Fahriye Evcen Kuralları Konuşacak!

Fahriye Evcen oğlunu kendi yetiştirmek istediğini açıklayarak bir süre boyunca ekranlardan uzak duracağını açıklamıştı. Zamanla ekrana dönme fikrine daha ılımlı yaklaşmaya başlayan Evcen ancak kendi şartlarına uygun bir proje teklifi gelirse yeniden bir projede yer alacağını dile getirerek şartlarını “Hazırlıklar dahil sette toplamda 9 saat kalırım. Haftada da iki gün ve resmi tatillerde izin yaparım.” sözleriyle açıkladı.

Fahriye Evcen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler