Ana SayfaÜnlülerKıbrıs Eğlence Görsün!

İlgili Postlar

Kıbrıs Eğlence Görsün!

Günler, haftalar, aylar derken yeni bir sene kapıya dayandı bile. 2020 için geri sayım başlamasıyla bu yıla en güzel şekilde girmek için planlar çoktan yapıldı. Yeni yıl eğlencesinin en gözde yerlerinden biri olan Kıbrıs ise bugün birçok ünlü isme ev sahipliği yapacak. O isimler arasında sahnelerin sevilen ismi “Kuşum Aydın”da yer alıyor. “Kıbrıs eğlence görsün” diyen Kuşum Aydın bu gece kendisini dinlemeye gelenlere eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Sahne İçin Geri Sayım

Sahnelerin sevilen ismi Kuşum Aydın bir süredir daha az dinleyicileriyle buluşsa da yılbaşının aranan isimlerinden oldu. Sevenlerinin isteğini kırmayarak yeni yıla dinleyicileriyle birlikte girmeyi kabul eden başarılı sanatçı sevenlerine Kıbrıs’ın gördüğü en eğlenceli yılbaşı gecesini yaşatacağını dile getirdi.

Kuşum Aydın Aşkların En Kralı İle Coşturacak

Sahnedeki Başarısı Senelere Meydan Okuyor

Magazin dünyasında her açıklamasıyla tartışmalar yaratan sivri diliyle canlar yakan Kuşum Aydın seneler geçse de sahnedeki başarısından hiçbir şey kaybetmiyor.  Her zamanki kendi stil ve duruşuyla yılbaşını sahnede karşılayacak olan Kuşum Aydın, bu geceye özel hazırlattığı kostümü ve özel repertuarıyla Kıbrıslı sevenlerine muhteşem bir gece için hazır.

Kıbrıs Eğlence Görsün!

Sahne enerjisi ve esprili halleriyle çok sevilen Aydın Uğurlular bunca yıldır sahnesindeki başarısının altına yatan sırrın izleyicilerine olan saygısından olduğunu dile getirdi. Koneri hakkında açıklama yapan Kuşum Aydın duygularını “Yeni yılı karşılamanın heyecanı yanında yeni bir eserde müzik dünyasına sunacağım, yeni yıla girerken iki heyecanım var. İçimdeki yeni yıl ve yeni şarkı heyecanı bana doping gibi geldi”  sözleriyle dile getirdi.

Kuşum Uğurlular Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler