Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz ekim ayında baba olma sevinci yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, normalleşme adımlarının atıldığı ilk gün Cihangir’de bir plakçıda görüntülendi. Basın mensupları tarafından soru yağmuruna tutulan Kenan İmirzalıoğlu’ndan samimi açıklamalar geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Sinem Kobal’ın Paylaşımına Beğeni Yağdı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında olan Sinem Kobal Instagram’ı salladı. Kenan İmirzalıoğlu’yla evli olan Sinem Kobal Sevgililer Günü’nü en eğlenceli anlarını paylaşarak kutladı. Kobal kocasıyla düğünden halay çektikleri ve bir tatildeki anlarını paylaşarak olay oldu. Kobal, eşiyle fotoğraflarına, “Yaşam için sevgilim” diye yazdı. Sinem Kobal’ın eşiyle birlikte paylaştığı fotoğraflar binlerce beğeni aldı.

Sinem Kobal Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu Kameralara Yakalandı

Dün Cihangir’de kameralara yakalanan Kenan İmirzalıoğlu soru yağmuruna tutuldu. Normalleşeme hakkında neler düşündüğü sorulan, normalleşme adımlarının atılmasıyla ilgili fikirlerini “Evde bebek olduğu için biz fazla normalleşemiyoruz. Tedbirler devam ediyor. İnşallah yaza kadar sağlıklı bir şekilde normale döneriz. Pandemi artık herkesi yormaya başladı” sözleriyle belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!”

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Samimi Açıklamalar

Kurtlar Vadisi Kaos hakkında da konuşan Kenan İmirzalıoğlu, “Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazeteden öğrendim” dedi. Teklif gelmesi durumunda değerlendirip değerlendirmeyeceği merak edilen oyuncu, “Arkadaşlar oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın” şeklinde konuşarak Kurtlar Vadisi için yeşil ışık yaktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler