Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!"

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!”

Geçtiğimiz aylarda da kızı Lalin’i kucağına alan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Günaydın’a samimi açıklamalarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu, Esquire dergisine röportaj verdi. Hem mesleğini, hem eşi Sinem Kobal’ı, hem de ekimde dünyaya gelen kızı Lalin’i anlattı. Esquire dergisine röportaj veren Kenan İmirzalıoğlu “Kızımla hayatım bambaşka bir noktaya taşındı. 15 yıl önce gerçekleşseydi, aynı anlayışta mı olurdum, emin değilim. Yaş itibariyle daha iyi gözlemleyebiliyorum. Lalin’i kucağıma alınca, tamamlandık hissi geldi” dedi.

Sinem Kobal Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu: Tam zamanında evlendim!

Geçtiğimiz aylarda da kızı Lalin’i kucağına alan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Günaydın’a samimi açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamlardan bazıları ise;

Oyunculuk kariyerinizde yaşadığınız en büyük dönüm noktası neydi?
1997’de Best Model of the World seçildikten sonra, oyunculuk aklımda çok da yokken, bana o dönem dört dizi teklifinde bulunulmuştu. O işlerin arasında ‘Deli Yürek’in hikayesi dikkatimi çekmişti. Bununla beraber tabii Osman Sınav’ı tanıma şansım oldu. Sanırım kariyerimin hem başlangıç, hem de dönüm noktası, ‘Deli Yürek’i seçmek ve Sınav ile bu yolculuğa başlamaktı.

Dizilere ara vermenizin nedeni sürelerinin çok uzun olması mı?
Bir sorumluluk aldığımda üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Dizi sürelerinin uzaması sebebiyle, seyircinin beklentisini karşılayacak kaliteli işler yapma konusunda endişeliyim. O nedenle seçiciyim. Bunun üstesinden geleceğimize inandığım bir proje olursa kabul ederim.

 Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!"

Sinem Kobal Ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftinden Müjdeli Haber!

İzleyiciyle aranızda özel bağ olduğunu düşünüyorum…
Bahsettiğiniz bağ bilinçle, stratejiyle kurulmuş bir bağ değil. Yılların getirdiği bir sonuç. Bunun nasıl olduğuna dair net bir fikrim yok. Ben hep işlerimi seçerken de, hayatıma ve kendime karşı da samimi olmaya çalışıyorum. Bu bana iş seçerken ekstra sorumluluk yüklüyor. Hem benim, hem de seyircinin beklentisini boşa çıkarmayacak, aynı zamanda heyecanlandıracak işleri seçmeye özen gösteriyorum. Böyle bir karşılık bulmuşken bunu devamlı hale getirmek ve daha da büyütmek bizim elimizde.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde baba oldunuz… Neler hissediyorsunuz?
Sanırım ‘Hissedilmez, yaşanır’ cümlesinin tam anlam bulduğu yerdeyim… Şu ana kadar bildiğim cümlelerle bunu anlatabilmem kolay değil, tamamen yeni bir hayat başladı. Tecrübeli babalar bunun başlangıç olduğunu, ileride dozajının daha artacağını söylüyor. Bu da heyecanlı bir bekleyiş. Çok güzel hisler var, bunları anlatmak zor. Kendinizi yenilenmiş, tamamlanmış, biraz daha saflaşmış, biraz daha bütün insan evlatlarına yakınlaşmış gibi hissediyorsunuz.

Sinem Kobal Ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftinden Müjdeli Haber!

Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor!”

Esquire dergisine röportaj veren Kenan İmirzalıoğlu “Kızımla hayatım bambaşka bir noktaya taşındı. 15 yıl önce gerçekleşseydi, aynı anlayışta mı olurdum, emin değilim. Yaş itibariyle daha iyi gözlemleyebiliyorum. Lalin’i kucağıma alınca, tamamlandık hissi geldi” dedi.

Empati yeteneğinin arttığını söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, “Bu duyguyu yaşamayana anlatmak zor. Kızıma en çok edebi öğretmek istiyorum. İnşallah edepli ve vicdanlı olur. Karşısına hep iyi insanlar çıksın diye dua ediyorum. Bizim artık üç kişilik bir dünyamız var. Birlik ve bütünlük duygumuz gelişti.” diye konuştu.

46 yaşındaki oyuncu, 2016’da hayatını birleştirdiği Sinem Kobal için de şunları söyledi: “Doğru zamanda nikah masasına oturdum. Evlilik için özellikle erkek hazır olmalı. Eğer benim gibi eşinizi bulduysanız, evlilik mükemmel. Kendimi daha güçlü ve iyi hissediyorum. Lalin’den sonra Sinem’e ve tüm annelere saygım beş kat arttı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler