Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola, Enis Arıkan'ın Doğum Gününü Kutladı!

İlgili Postlar

Ezgi Mola, Enis Arıkan’ın Doğum Gününü Kutladı!

Oyuncu Enis Arıkan, geçen aylarda popçu Aleyna Tilki’li sohbeti ile Instagram canlı yayınında takipçileri ile buluştu. Canlı yayın boyunca Enis Arıkan’ın Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den gecikmeyen cevaplar gelmişti.

Yakışıklı oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir ünlü. İçinde bulunduğumuz  karantina günlerinde ise tüm hayatını Instagram’dan yayınlamaya devam ediyor. Oyuncu Ezgi Mola, 38 yaşına basan yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın doğum gününü kutladı. Arıkan, birlikte çekilen karelerini, “Fındığım bana doğum günü sürprizi yaptı. Hoş geldin 30… İnternette yazılan yaşım gerçeği yansıtmıyordur!” şeklinde esprili bir not ile paylaştı.

Aleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

Enis Arıkan: Fındığım bana sürpriz yaptı!

Oyuncu Ezgi Mola, 38 yaşına basan yakın arkadaşı Enis Arıkan’ın doğum gününü kutladı. Arıkan, birlikte çekilen karelerini, “Fındığım bana doğum günü sürprizi yaptı. Hoş geldin 30… İnternette yazılan yaşım gerçeği yansıtmıyordur!” şeklinde esprili bir not ile paylaştı. Oyuncu Enis Arıkan, 38 yaşına bastı. Ezgi Mola, yakın arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile aşk yaşayan Mola, gönderisine, “Mutlu yaşların olsun” notunu düştü. Enis Arıkan da aynı kareleri yayınladı. Arıkan, paylaşımlarına, “Fındığım bana doğum günü sürprizi yaptı. Hoş geldin 30… İnternette yazılan yaşım gerçeği yansıtmıyordur” şeklinde esprili bir not düştü. Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtlamıştı.

Ezgi Mola, Enis Arıkan'ın Doğum Gününü Kutladı!

Enis Arıkan Kimdir?

Mola, bir takipçisinin “Evleneceğin kişi Enis’i hayatında istemese ne yapardın?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“En çok bu soruyu sormuşsunuz. ‘Büyük konuşmayayım’ diyeceğim ama büyük konuşuyorum. Gidip de manyak birini seçecek değilim. Birinin Enis’i sevmemesi için büyük problemli olması lazım. Öyle birini seçeceğimi sanmıyorum.”

Ezgi Mola, Enis Arıkan’ın Doğum Gününü Kutladı!

Ezgi Mola, Enis Arıkan'ın Doğum Gününü Kutladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler