Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu'nun Ayrılık Sorularına Tepkisi Şaşırttı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun Ayrılık Sorularına Tepkisi Şaşırttı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat evliliği bir süredir gündemde. Ayrılma iddialarına karşılık çift öyle bir şey olmadığını söylese de yakın arkadaşları evleri ayırmak üzere olduklarını ağzından kaçırmıştı. Evleri ayırdıkları konusu hakkında Beren Saat sessizliğini korurken, Kenan Doğulu’nun ayrılık sorularına tepkisi şaşırttı!

Kendini İşe Verdi

Beren Saat bir süredir ayrılacakları konuşulan haberleri görmezden gelerek kenidini işine vermeyi tercih etti. Yakında bir Netflix projesiyle seyircisiyle ekranlarda yeniden buluşmaya hazırlanan güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda yeni projesi için yeni bir beslenme programı uygulamaya başlamıştı.

Kenan Doğulu’dan Eşi Beren Saat’e Tepki!

Evler Ayırdılar Mı?

İkili arasında çıkan ayrılık iddiaları Kenan Doğulu tarafından yalanlanmıştı. Ancak Kenan Doğulu’nun ilişkilerinde çözülemeyecek bir problem olmadığı açıklamasından kısa bir süre sonra ikilinin evleri ayrıma kararı aldıklarının arkadaş çevresi tarafından onaylandığı söylenmiş ve bu konu üzerine taraflardan bir açıklama gelmemişti ve Beren Saat’in son günlerdeki mutsuzluğu da gözlerden kaçmamıştı.

Kenan Doğulu Kimdir?

Kenan Doğulu’nun Ayrılık Sorularına Tepkisi Şaşırttı!

Geçtiğimiz gün Kenan Doğulu arkadaşlarıyla beraber bir caz festivalinde görüntülendi. Festival sonrasında kameralara yakalanan Doğulu soru yağmuruna tutuldu. Beren Saat‘in nerede olduğu sorusuna yüzü düşen Kenan Doğulu evleri ayırdıkları yönündeki soruları duymazdan gelerek oradan ayrıldı…

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler