Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKatliam 3'e Canbay Wolker mı Geliyor?

İlgili Postlar

Katliam 3’e Canbay Wolker mı Geliyor?

Türkçe Rap müziğinin bugüne gelmesini sağlayan bir çok zirve ismin birleştiği Katliam şarkısına Canbay Wolker mı geliyor? Katliam 3 serisinde kimler var?

Uzun süredir rap yapan, Berlin’de yaşayan Türk rapçi Massaka, daha önce devamında büyük dikkat çekmiş Katliam ekibini tekrar buluşturduğunu duyurdu. Şarkının ilk parçası 11 sene önce Massaka tarafından yayınlanmışken ikinci serisi 11 ay önce yayınlandı.

Katliam 2’de Kimler vardı?

Müzik piyasasında oldukça büyük rol oynayan Rap’de bir çok isimin bir araya geldiği Katliam şarkısının ikinci serisinde (Katliam 2) Massaka, Yener Çevik, Anıl Piyancı, Contra, Sansar Salvo, Velet, Monstar, Gekko ve Defhkan gibi Türkçe Rap’de dinlenen ve uzun süredir bu müziğe hakim olan isimler vardı.

Katliam 3'de Canbay Wolker'mı var?
Katliam 3’de Kimler var?

Katliam 2 parçası YouTube üzerinden 20 milyon izlenmeye ulaşırken yeni ekiple birlikte daha fazla dinlenmesi bekleniyor.

Katliam 3 Ne Zaman Geliyor? Katliam 3’de Kimler var?

Massaka’nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı Katliam 3 şarkısı, yeni şarkıda kimlerin olduğunu teker teker açıklıyor. Yeni parçada toplam 8 farklı rapçi bulunurken ilk isimlerden daha önce tüm Katliam şarkısına dahil olan Yener Çevik oluyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MASSAKA (@massakaofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()

Videolu paylaşımda bulunan isimler sansürlü. Sadece baş harfleri gözüken sanatçılardan açıklanan isimler aşağıdaki gibidir.

Sosyal medyada yaptığı açıklamayla belirlenen ilk isim Anıl Piyancı olurken, paylaştığı görselde üçüncü ismin Şanışer olduğu gözüküyor. Her hafta iki ismi açıklayan Massaka bir diğer ismin, daha önceki projelerde de bulunan Sansar Salvo olduğunu açıklarken bir diğer isim de Dr.Fuchs oldu.

Vahap Canbay (Canbay) Kimdir?

Türkçe Rap müziğine Bağcılar’dan hızlı bir giriş yapan ikili Canbay Wolker, Massaka’nın paylaştığı görsel ile projeye dahil olduğu netleşti. Canbay & Wolker hakkında yaptığı açıklamanın ardından bir sonraki ismin D… olduğunu sansürlü birlikte açıkladı.

Umut Bolat (Wolker) kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler