Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHadise, Aşk Dediğin klibiyle geldi!

İlgili Postlar

Hadise, Aşk Dediğin klibiyle geldi!

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı Aşk Dediğin şarkısının fragmanını, bugün 12:00’da yayınlıyor!

Hadise kimdir?

Uzun süredir belirsiz nedenlerle birlikte şarkı çıkarmayan Hadise, sessizliğini bozdu! Televizyon ekranlarındaki yarışma programlarında karşımıza çıkan hadise bu sefer klip çekimleri için kamera karşısına geçti.

1 Gün Önce Sosyal medya hesabı üzerinden  “#AşkDediğin “Çok Yakında”” notuyla birlikte yeni çıkaracağı şarkısının klibinin bir kesitini paylaşan Hadise bugün (25.04.2019) Netd ortaklığında YouTube hesabı üzerinden paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hadise (@hadise)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ünlü Şarkıcı, yeni klibinde bir parçayı takipçileriyle parlaşmasının ardından romantik şarkısının romantik olan klibini duyurdu. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce izlenmeye ulaşırken hayranlarını fazla bekletmedi.

Hadise – Aşk Dediğin Klibi Yayında!

Şampiyon albümünden 4 şarkısının video klibini YouTube’da yayınlamasıyla 300 milyonun üzerinde izlenme alan Hadise, hayranlarıyla karşı cesur ve sıra dışı bir kliple tekrar yüzleşiyor. Ünlü popçu Hadise söz ve müziği Zeki Güner’e, aranjesini de Serkan Ölçer’e emanet ederek şarkısının klibinde daha önce olay yaratan “My Body” ve “Kahraman” kliplerinin yönetmenliğini üstlenen Şenol Korkmaz ile çalıştı.

12:00’da yayınlanan yeni parçasında Sait Helim Paşa Yalısı’nda çekimleri yapılırken Hadise’ye Sırbistanlı oyuncu Petar Rasic eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler