Ana SayfaKimdirUmut Bolat (Wolker) kimdir?

İlgili Postlar

Umut Bolat (Wolker) kimdir?

Türkçe Rap’in genç isimlerinden, Türkçe Rap’in New School döneminde Canbay&Wolker grubu ile çıkışını yakalayan Umut Bolat (Wolker) kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Umut Bolat (Wolker) Kimdir? Umut Bolat (Wolker) Aslen Nerelidir? Umut Bolat (Wolker) Hangi Burç?

Umut Bolat, sahne adıyla Wolker 25 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Tokatlı olan Wolker, 19 yaşında ve İkizler burcudur.

Umut Bolat (Wolker) Kimdir?

Eğitiminin ilköğretim ve ortaöğretimini Bağcılar İnönü Okulunda tamamlayan Wolker, Lise hayatını TürkTelekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başlatmış ve Kültür temel lisesinde devam etmiştir. Müziğe 2011 senesinde giriş yapan Wolker, amatör müziklerle ilerlemiştir. 2018 yılının Şubat ayında Canbay&Wolker ile profesyonel müzik kariyerine adım atan Umut Bolat, altın çağlarını yaşamaktadır.

Vahap Canbay ile müzik kariyerinde ilerleyen Umut Bolat, arkadaşlıkları ve müzik kariyerinde oldukça samimi ve dürüst bir arkadaşlık sürdürmektedir.

Canbay Kimdir?

Geçtiğimiz yıl Canbay&Wolker grubu olarak Velet ile yaptığı parçayla hit zamanlarını yaşamıştır ama Velet tarafında yaşanan teknik sorunlardan dolayı parça çok dinlenmesine rağmen tutulmamıştır.

Umut Bolat (Wolker) Albümleri

  • Dört Duvar (feat. Decrat) – Single
  • Elbet Bir Gün – Single
  • Nefsi Müdafaa – Single
  • Ters – Single
  • Uyan – Single
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler