Ana SayfaKimdirErce Baykal kimdir?

İlgili Postlar

Erce Baykal kimdir?

İş adamı olarak bilinen, televizyon ekranlarında sunuculuk Buket Aydın’ın eşi olan Erce Baykal kimdir? Erce Baykal hangi burç? Erce Baykal kaç yaşında?

Bugün Doğan Ünlüler

Erce Baykal Kimdir? Erce Baykal Aslen Nerelidir? Erce Baykal Hangi Burç?

1 Ocak 1979 doğumlu Erce Baykal, İstanbulda doğmuştur. Aslen İstanbullu olan Erce Baykal, oğlak burcudur.

Erce Baykal Kimdir?

Çocukluk yıllarını İstanbul’da doğarak ve büyüyerek geçiren Erce Baykal, ilk ve ortaokul eğitimini tamamlamasının ardından 1993 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu lisesine başlayıp, 2001 yılında bitirdi. 2001 yılında lise eğitimini tamamlayan Erce Baykal, 2005 senesinde Işık Üniversitesinden mezun oldu. 2006-2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümünde devam etti. 2013 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Operasyon bölümünde eğitimini devam ettirerek 2015 yılında tamamladı.

2016 Yılında Bahçeşehir Üniversitesinde okutman olarak başlayan Erce Baykal, 2017 yılında görevini sonlandırdı. 2006 yılında İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışan Erce Baykal, bu mesleğe 12 yıl boyunca devam etti.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışan Erce Baykal, günümüzde Türkiye Lojistik ve Tedarik Zinciri mesleği altında çalışmalarını sürdürüyor.

Erce Baykal kiminle evli?

İş adamı olarak bilinen Erce Baykal, 2013 yılında televizyon ekranlarının güzel sunucusu Buket Aydın ile evlendi. Ünlü çift evlenmelerinin ardından balayına Paris’i tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler