Ana SayfaKimdirPilates Eğitmeni Elif Tokdemir Kimdir?

İlgili Postlar

Pilates Eğitmeni Elif Tokdemir Kimdir?

Elif Tokdemir Kimdir? Elif Tokdemir Kaç Yaşında? Elif Tokdemir Aslen Nereli? Elif Tokdemir Hangi Burç? Ünlü pilates eğitmeni Elif Tokdemir biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Elif Tokdemir Kaç Yaşında? Elif Tokdemir Aslen Nereli? Elif Tokdemir Hangi Burç?

Ünlü pilates eğitmeni Elif Tokdemir 9 Mart 1987 doğumlu. Aslen İstanbullu olan başarılı pilates eğitmeni şu an 31 yaşında ve balık burcu.

Elif Tokdemir Kimdir?

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayan ve Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğrafçılık mezunu olan ünlü pilates eğitmeni Elif Tokdemir pilates kariyerine Balanced Body Uluslararası Pilates Eğitimi’ni tamamladıktan sonra başladı.

Pilates eğitmeni olarak ön plana çıkan Elif Tokdemir’in hayatında birçok farklı rolü bulunuyor. Pilates eğitmenliğinin yanı sıra ilgilendiği diğer alanlar fotoğrafçılık, yoga, meditasyon, sağlıklı beslenme, marka iş birliktelikleri ve global reklam kampanyaları. Elif Tokdemir her şeyden önce yaptığı işlerden en çok kendi keyif almayı ön plana çıkartmayı seven ve bunu karşı tarafa aktarmayı birincil amaç olarak belirleyen bir yapıya sahip.

Aynı zamanda seyahat, spor, sağlıklı beslenme, kişisel bakım ürünleri influencerı olan Elif Tokdemir sosyal medya hesaplarında seyahat ettiği ülkelerde ön plana çıkması gereken noktaları, kişisel bakım ürünleri kullanımı ve faydaları, pilates ve yoga ile ilgili en güncel tüyolar ile formda ve sağlıklı bir yaşam için gereken her şeyi paylaşıyor.

Elif Tokdemir Sosyal Medya Hesapları

Elif Tokdemir hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için: eliftokdemir.com

https://www.youtube.com/watch?v=ks0N0kNgjsY

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler