Ana SayfaÜnlülerKardeşlerim Dizisinin Sevenlerine Müjdeli Haber Geldi!

İlgili Postlar

Kardeşlerim Dizisinin Sevenlerine Müjdeli Haber Geldi!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 18. bölümüyle 19 haziran cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, kendisi vurularak Doruk’un hayatını kurtarır. Ömer’in de, katil olmasını engeller. Ama suç dönüp dolaşıp Kadir’in üzerine kalır. Orhan, ölecek mi? Bu tuzağı kuranın Tolga olduğu ortaya çıkacak mı? Kardeşlerim dizisinin sevenlerine müjdeli haber geldi.

Cumartesi Dizileri 2020

Kardeşlerim Dizisinin Sevenlerine Müjdeli Haber Geldi!

Kardeşlerim dizisinin final yapacağı konuşuluyordu. Ancak dizi önümüzdeki sezonda ekrana gelmeye devam edecek. Kardeşlerim dizisi, 19 haziran cumartesi günü yayınlanacak bölümüyle sezon finali yapacak.

İşte Kardeşlerim dizisi 18. bölüm sezon finali fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1403824287438548994

KARDEŞLERİM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Suzan, beş parasız kaldığını kimseye söyleyemez. Harika’yla birlikte bir arkadaşının evine gidip, evinde tadilat olduğunu söyler. Tabi Harika, hiçbir şekilde memnun olmaz. Evin sahibi adam, Suzan’ın hala çok parası olduğunu düşünüp ona parasını değerlendirmek için yanaşmaya çalışır.

Adamın karısı ise Suzan’ı, eşinden kıskanır. Onları bir an evvel evinden göndermenin derdine düşer. Harika, annesinin verdiği harçlıkla taksiye binemez ve otobüsle okula gitmek zorunda kalır. Bu durum hoşuna gitmez ve kaldıkların evin hanımının mücevherlerini çalmaya çalışır.

Tabi çalarken de yakalanır. Suzan, kızını alıp köhne bir otele yerleşir. Akif, kendisini şantaj eden kişinin en yakın adamı olduğunu bilmez. Onun tuzağına düşüp bir emekli savcıya saldırınca, geceyi nezarette geçirmek zorunda kalır.

Şantajcı Akif’ten, tam on milyon dolar ister. Akif, önce Şennur’dan şüphelenir. Onunla konuşunca onun şantajcı olmadığını anlar. Orhan’ı, testten geçiren Akif onu okulun idari müdürü yapar.

Orhan, terfi etmenin mutluluğunu yaşar. Tiyatro oyunu için son kostümlü prova yapılacağını Berk’ten öğrenen Tolga, sahte silahla gerçek silahın yerlerini değiştirir. Böylece, tiyatronun sonunda Ömer’in Doruk’u öldürmesini sağlamak ister. Berk, Tolga’yı okulda görür.

Onun silahları değiştirdiğini öğrenince ona karşı çıkar. Tolga onu, yaralayıp depoya kilitleyip kaçar. Tiyatro oyunu başlar. Bitmek üzereyken Berk, kendisine gelip sesini duyurur. Orhan, onu kapatıldığı yerde buluyor ve durumu öğrenir.

Hemen, tiyatro salonuna koşar. Ömer, tam Doruk’a silahını doğrultmuşken oraya yetişip engel olmaya çalışırken kendisi vurulur.

Kardeşlerim 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Göz Altına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler