Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKarantina 2 vizyona girdi

İlgili Postlar

Karantina 2 vizyona girdi

İzmir bölgesinde yer alan Karantina Adası’nda çekilen ve Karantina 2 adı verilen film, vizyona girdi. İşte film ile ilgili detaylar.

Gerilim ve korku türünde olan yerli film, Türk sinemasından izler taşıyor. Özel bir adada çekimleri tamamlanarak vizyona hazırlana filmin 192 farklı sinema salonunda vizyona gireceği ifade edilirken film için beklentilerin yüksek olduğu vurgulandı.

Karantina 2 kadrosunda kimler var?

Can Varol tarafından yönetilen filmin senaryosunda Murat Barutçu’nun imzası var. Film için en dikkat çeken detaylardan birisi filmin İzmir’de bulunan Karantina Adası’nda çekilmiş olması. Berna Üçkaleler, Şevket Süha Tezel, Umut Demirdelen ve Anıl Can Yılar gibi isimlerinde yer aldığı film, 5 üniversiteli gencin başından geçenleri konu alıyor.

Karantina 2 konusu ne?

Filmde hakkında kötü şeylerin konuşulduğu Karantina Adası’na giden 5 üniversiteli gencin, adadaki 2 günü anlatılıyor. 2 gün için adaya giden ve araştırmalarını yaparak dönmeyi planlayan öğrenciler, adaya vardıktan sonra farklı olaylarla karşılaşıyor. Öğrenciler anlatılanlara karşı inanmaya başlarken araştırma çok farklı bir boyuta ulaşıyor.

86 dakikalık süresiyle dikkat çeken yapımın vizyonda nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=SfvGCyjaGYQ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler