Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞahan Gökbakar müjdeledi: Recep İvedik 6 geliyor!

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar müjdeledi: Recep İvedik 6 geliyor!

Şahan Gökbakar müjdeledi: Recep İvedik 6 geliyor! Recep İvedik serisinin devamı geliyor. Şahan Gökbakar, Recep İvedik sevenlere müjdeli haberi verdi. Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 nerede çekildi? Filmin konusu ne? Detaylar haberimizde…

Şahan Gökbakar’ın 2 yıl hapsinin istendiği davadan karar çıktı!

Recep İvedik 6 filmi geliyor

Şahan Gökbakar’ın yarattığı Recep İvedik serisinin devamı olan 6. film geliyor. Recep İvedik sevenlere müjdeli haberi Şahan Gökbakar verdi. Şahan  Gökbakar, sosyal medya hesabından Recep İvedik karakterinin bir gorilin gömleğinin tuttuğu, arka fonda bir uçağın arıza nedeni ile yere çakılmak üzere olduğu bir görsel paylaştı. Recep İvedik’in ilk görseli heyecan uyandırdı.

Şahan Gökbakar kimdir?

İşte Recep İvedik’ten ilk afiş

Recep İvedik 6 nerede çekiliyor?

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz yılın ilk aylarında Hürriyet Gazetesi’nden Sinem Vural’a verdiği bir ropörtajda; Recep İvedik 6 filminin Afrika’da çekileceğinin sinyalini vermişti. Gökbakar, “Düşünsene bir sonraki film Afrika savanalarında. Acı çekmeden de güzellik olmuyor. Güzel görüntü çekmek için bir sonraki filmde ya Uzakdoğu ya da Afrika’yı düşünüyorum.” diye konuşmuştu.

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?

Ünlü şovmen Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 filmini müjdelediği görselde yer verilen bilgiye göre; Recep İvedik 6 filmi 2019 yılının Şubat ayında vizyona girecek. Recep İvedik 6, Şubat ayında izleyicisi ile buluşacak. Filmin tutkunları, Recep İvedik serisinin yeni filmi 6.’yı büyük bir merak ve heyecanla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler