Ana SayfaKültür ve SanatFilmler29 Haziran'da hangi filmler vizyonda olacak?

İlgili Postlar

29 Haziran’da hangi filmler vizyonda olacak?

29 Haziran itibari ile yeni filmler vizyona giriyor. Peki yeni haftada hangi filmler vizyonda olacak? İşte filmlerle ilgili detaylar ve vizyon filmlerinin fragmanları.

29 Haziran’da hangi filmler vizyonda

Sicario: Day Of The Soldado

Denis Villeneuve tarafından yönetilen filmde ABD-Meksika sınırında gerilim ele alınıyor. Bir yanda kolluk güçleri diğer yanda ise uyuşturucu kartelleri. Benicio Del Toro ve Josh Brolin’in yer aldığı film aksiyon ve heyecan sunuyor.

Yakalandın/Tag

Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Ed Helms gibi önemli oyuncuların yer aldığı filmde 5 arkadaşın hikayesi anlatılacak. Birlikte büyümüş 5 arkadaşın farklı ve eğlenceli hikayesi Tag ile geliyor.

Kaçış Planı 2: Hades/ Escape Plan 2: Hades

Ray’in arkadaşının kurtarılması adına bir araya gelen ekibin bir kurtarma hikâyesi olan Kaçış Planı 2, bir önceki filmin aksiyonunu daha da arttırıyor. Hades’te kaybolan kişiyi kurtarmak adına zorlu bir göreve çıkacak olan Sylvester Stallone ve Dave Bautista yine başyapıtlardan birisine imza atmış durumda.

https://www.youtube.com/watch?v=bPV6ihigIyw

T.İ.M

Yerli yapımlardan birisi olan T.İ.M Onur Yiğit tarafından yönetiliyor. T.İ.M’e alınan Serdar’ın başından geçenlerin anlatıldığı film savaş ve aksiyon olmasının yanı sıra dram da barındırıyor.

Fakir: Bir Hint Fakiri’nin Olağanüstü Yolculuğu /The Extraordınary Journey Of The Fakir

Film bir kitaptan uyarlama olarak dikkat çekiyor. Bir IKEA Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri’nin Olağanüstü Yolculuğu adlı roman, dünyada büyük bir popülerlik kazandığı gibi şimdi aynı hikaye benzer şekilde sinemaya geliyor. Komedi türündeki film Aja’nın annesinin ölümünün ardından hiç tanımadığı babasını bulmaya çalışması için Fransa’ya gitme hikâyesini anlatıyor.

Sessiz Ol

Vizyondaki yerli yapımlardan bir diğeri olan Sessiz Ol, korku türünde. Murat ve Aslı’nın başından geçenlerin anlatıldığı filmde, elleri bağlı bir şekilde kendilerini bir evde bulan kişilerin kendini kurtarma hikayesi konu alınıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=-So6K6UH_JQ

Doğmamış /Still Born

Korku filmiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Brandon Christensen, yeni filmde her şeyin bir anda tersine döndüğü bir hikaye konu alınıyor. Mutlu çiftin ikiz bebek beklediği bir dönemde “Doğmamış” sarsıcı bir hikaye anlatıyor.

Karavan/The Leisure Seeker

Bir yol hikayesi olan Karavan’da Helen Mirren ve Donald Sutherland başrolde. Yaşlı çift Ella ile John olarak karşımıza çıkacak ünlü oyuncular keyifli bir yolculuğa çıkacak.

Sevimli Emojiler 2/The Mojicons 2

İlk serisiyle büyük bir beğeni toplayan filmin ikinci filmin de de yine macera dolu bir hikâye bizleri bekliyor. Alexander Romanetz’in yönetmenliğindeki animasyon filminde baş karakterlerimiz Moji ve Brainpot.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler