Ana SayfaDedikoduKarahan Çantay Hakkında Bomba İtiraf! "Tek Gecelik İlişkiydi"

İlgili Postlar

Karahan Çantay Hakkında Bomba İtiraf! “Tek Gecelik İlişkiydi”

Felaket Tellalı olarakda bilinen ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Bangkok’ta geçirdiği motor kazası sonucunda hayatını kaybeden Türkiye’nin ilk erkek güzeli ve oyuncu Karahan Çantay hakkında “Tek Gecelik İlişkiydi” ifadesiyle bomba bir itirafta bulundu. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Karahan Çantay Baba Ocağında Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Karahan Çantay Hakkında Bomba İtiraf! “Tek Gecelik İlişkiydi”

7 Mart Pazar günü uzun zamandır yaşadığı Tayland’ın başkenti Bangkok’ta motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını yitiren Türkiye’nin ilk erkek güzeli ve oyuncu Karahan Çantay’ın naaşı, Ankara’da baba ocağında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Onur Akay Her Şeyi Anlattı…

Ünlü sunucular Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun hazırlayıp sunduğu Söylemezsem Olmaz adlı canlı magazin programına bağlanan ünlü sanatçı Onur Akay, merhum Karahan Çantay‘ın şarkıcı Sibel Can ile aralarındaki ilişkiye açıklık getirdi…

“Sibel Can İle Tek Gecelik İlişki Yaşadığını Söylemişti”

Ünlü sanatçı Onur Akay, “Karahan Çantay, Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadığını söylemişti” şeklinde itirafıyla herkesi şoke etti.

Merak edilen soruları cevaplayan sanatçı Onur Akay açıklamasında bu konuya dair şunları söyledi;

“Karahan’ın Kendi Cümlesidir”

“Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişkiydi cümlesi Karahan’ın kendi cümlesidir. Benim için tek gecelik bir ilişki olarak kaldı öyle yazılmasını istiyorum dedi. Daha çok yerlerde de olduğunu ima etti.”

“Peki O Şantaj Videosu Nedir?”

Karahan Çantay, Onur Akay’ın “Peki o şantaj videosu nedir?” sorusuna ise, “Benim hatalarım da var. O dönem bazı anlatılmaması gereken özel şeyleri bir manken arkadaşa anlattım. Dosttur dedik, erkek erkeğe konuştuk. O da gitmiş başka bir manken arkadaşa anlatmış. Sonra olaylar Adnan Oktar’a kadar gitti ve şantaj olayları oldu. Gerisini biliyorsunuz zaten. Aslında hepsi bir yasak aşka yazılan hayali senaryolar” cevabını vermiş.

Karahan Çantay’ın Kardeşinden İsyan: “Yaradana Havale Ettik”

Rahmetli Karahan Çantay, Onur Akay’ın, “Yani Sibel Can’la olan aşkını yasak aşk olarak kabul ediyorsun?” sorusunu, “Evet” diyerek cevaplamış.

Karahan Çantay Kimdir?

Sibel Can kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler