Ana SayfaKimdirKarahan Çantay Kimdir?

İlgili Postlar

Karahan Çantay Kimdir?

Tayland’ ta geçirdiği motor kazasında hayatını kaybeden, 1995′ te Mr.Turkey 95′ Türkiye’nin ilk erkek güzeli olarak seçilen Karahan Çantay Kimdir? Karahan Çantay Kaç Yaşında? Karahan Çantay Ne Zaman Doğdu? Karahan Çantay Nerede Doğdu? Karahan Çantay Aslen Nereli? Karahan Çantay Hangi Burç? Hazin kaza sonucu yaşama gözlerini yuman Karahan Çantay hakkında merak edilen her şey Kimdir yazımızda. İşte Karahan Çantay…

Karahan Çantay Kaç Yaşında? Karahan Çantay Ne Zaman Doğdu? Karahan Çantay Nerede Doğdu?

21 Aralık 1973 tarihinde Ankara’da doğan Karahan Çantay, 48 yaşındaydı.

Karahan Çantay Aslen Nereli? Karahan Çantay Hangi Burç?

Aslen Ankara’lı olarak bilinen Karahan Çantay, Yay burcudur.

Karahan Çantay Kimdir?

Balıkesir’de büyüyen Karahan Çantay, İlk, orta ve lise öğretimini Balıkesir’de tamamladı. Üniversite sınavlarında da, en büyük ideali olan ODTÜ’ye dereceyle giren Karahan Çantay, 1990 yılında ODTÜ Matematik Bölümü’nü kazandı. Son sınıfa kadar okudu ve Mankenliğe başlayınca okulu bırakan Karahan Çantay, 2000 yılında ise okuldan atıldı

1995 yılında “Mr Turkey” model yarışmasının birincisi olan Karahan Çantay, 1996 yılında ilk defa İstanbul’da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş ve Tom Nuyens ile Gabriel Soto’nun ardından üçüncü olmuştur.

Mankenlik, fotomodellik ve dizilerde de roller alan Karahan Çantay, 1999 yılında uyuşturucu bulundurmak ve nakletmek suçundan hakkında dava açıldı. Şarkıcı Sibel Can’la arasında Londra’da aşk dedikoduları çıkan Karahan Çantay, sonrasında da ortalardan kayboldu.

Harika Avcı, Sibel Can ve Zeynep Uludağ gibi ünlü isimlerle televizyon dizilerinde başrolleri paylaşan Karahan Çantay, Zeki Müren anısına tiyatro gösterisinde de yer almıştır.

2000 yılının Mart atında Bülent Ersoy’un “Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim” adlı şarkının klibinde oynayan Karahan Çantay, bildiği Japoncayı unutmamak için Japonca kitaplar okuduğu bilinmekteydi.

ABD. New York’ta yaşarken New York Havaalanı’nda taksicilik yaptı bilinen Karahan Çantay, en son gittiği Tayland’ da matematik öğretmenliği yapmaktaydı. Tayland’da 7 Mart 2021’de geçirdiği motorla trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

Karahan Çantay Filmleri;

1995 – Gizli Aşk

1997 – Böyle mi Olacaktı

1997 – Altın Vuruş

1998 – Sibel

2000 – Kumkapı Olayı-Üzgünüm

2000 – Zehirli Çiçek

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler