Ana SayfaKimdirFunda Güray Kimdir?

İlgili Postlar

Funda Güray Kimdir?

ATV ekranlarında yayımlanan “Kuruluş Osman” dizisinin sevilen oyuncularından Funda Güray kimdir? Funda Güray kaç yaşında? Funda Güray aslen nereli? Funda Güray dizileri neler? Funda Güray filmleri neler? Funda Güray hangi burç? Funda Güray hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Funda Güray Kaç Yaşında? Funda Güray Aslen Nereli? Funda Güray Hangi Burç?

Funda Güray, 3  Eylül 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Funda Güray, Başak burcudur.

Funda Güray Kimdir?

Funda Güray eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Funda Güray, daha önce Paramparça, Sahipli, Seni Kimler Aldı gibi dizilerde de rol almıştır.

Liseden mevzun olduktan sonra Haliç Üniversitesi’ni kazanan Funda Güray, ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Lays, Migros, Koçtaş ve Garanti Bankası gibi birçok firmanın reklam filminde oynadı. Paramparça dizisinin 45. bölümünden itibaren dahil olmuştur.

Daha önce Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerde oynadı. Funda Güray 2016 yılında yayınlanan Rengarenk dizisi oyuncuları arasında yer almıştır.  2017 senesinde BluTv özel yapımı “Sahipli” dizisinin kadrosuna dahil olan Funda Güray, geçtiğimiz sene ATV ekranlarında yayımlanan başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı “Kuruluş Osman” dizisinin kadrosuna dahil olarak, karakteriyle beğeni toplamıştır.

Funda Güray Dizileri

  • 2020 – Kuruluş Osman
  • 2017 – Sahipli
  • 2015 – Paramparça
  • 2011 – Bir Ömür Yetmez
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler