Ana SayfaKimdirZayn Malik Kimdir?

İlgili Postlar

Zayn Malik Kimdir?

Pakistan asıllı pop şarkıcısı Zayn Malik kimdir? Zayn Malik nerede doğdu? Zayn Malik aslen nereli? Zayn Malik ne zaman doğdu? Zayn Malik kaç yaşında? Zayn Malik şarkıları neler? Zayn Malik burcu ne? Zayn Malik hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Zayn Malik nerede doğdu? Zayn Malik aslen nereli? Zayn Malik ne zaman doğdu? Zayn Malik kaç yaşında? Zayn Malik şarkıları neler? Zayn Malik burcu ne?

Zayn Malik 12 Ocak 1993 yılında İngiltere’de dünyaya geldi ve oğlak burcu.

Zayn Malik kimdir?

Zayn Malik, 12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere’de doğdu. Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı, One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir. Üyesi olduğu One Direction grubundan 25 Mart 2015 tarihinde ayrılmıştır. Şu an yoluna tek başına devam etme kararı almıştır ve ilk solo şarkısı Pillowtalk’ı (28 Ocak 2016) yayınlamıştır. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü ‘Mind Of Mine’ı yayınlamıştır. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştur.

2010 yılında Malik X-Factor’e “Let Me Love You” şarkısıyla katıldı. Ancak Boot Camp’ta diğer grup üyeleri gibi elendi. Nicole Scherzinger onların elenemeyecek kadar yetenekli olduğunu düşündüğü için Liam Payne , Niall Horan , Louis Tomlinson , Harry Styles ve Zayn’e yarışmaya grup katagorisinde devam etmelerini tavsiye etmiştir. Beşi One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar.

On hafta sonunda finale kadar yükselen grup yarışmayı üçüncülükle bitirdi. One Direction ile 17 single ve 5 stüdyo albümüne imza atmıştır. 2012 yılında grubun 2. stüdyo albümü Take Me Home çıkmıştır.Grup 2013 yılının Kasım ayında 3.stüdyo albümleri olan Midnight Memories’i yayınlamıştır. Grubun resmi Facebook hesabı, Malik’in özel hayatına yoğunlaşmak istemesi nedeniyle gruptan ayrıldığını, One Direction grubunun artık yoluna 4 kişi devam edeceğini açıklamıştır.

Malik, solo hayata geçtikten sonra yaşadıklarının çok daha iyi olduğunu açıklıyor. ‘İnanılmaz disiplinli bir insan oldum. Kendimi bazı durumların içerisine itip, yapmamın gerekli olmadığı şeyleri bile yapmaya çalıştım. Ama üstesinden gelebildim. Ne olursa olsun, gülebiliyorum ve ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum.’ Malik’in ilk solo şarkısı ise ‘Pillow Talk’ dır. İlk albümünün adı ise ‘Mind Of Mine’ dır.

Kasım 2015’te başlayan Amerikalı model Gigi Hadid ile ilişkisi Mart 2018 itibarıyla sonlanmıştır. Zayn Malik Kasım 2018’de British Vogue dergisine verdiği röportajda hiçbir dini doktrine inanmadığını ve kendisini artık Müslüman olarak tanımlamadığını açıkladı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler