Ana SayfaDizilerKanatsız Kuşlar'da Cemre, Ahmet'in itirafını duyuyor! Kim vurulacak?

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşlar’da Cemre, Ahmet’in itirafını duyuyor! Kim vurulacak?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yarın ekranlara gelecek olan yeni bölümünde, izleyicileri heyecanlı sahneler bekliyor olacak. Zeynep’e olan imkansız aşkı hastalık haline dönüşen Ahmet, artık yeni bölümde Cemre’yi ve kimseyi kandıramayacak. Nefise, Zeynep ve Muzaffer ise Cemre’nin durumundan endişe etmişler ve polis ekipleriyle onu aramaya çıkmışlarken, ormanda patlayan silah sesiyle daha çok panik yaşayacaklardır.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Son bölümde neler olmuştu?

Muzaffer, gerçek sandığı oğluna kavuşmuştur. Bunca yıl oğluna bu kadar acı çektirenlere karşı öfkeli olan Muzaffer yine de gelecekte güzel günler yaşayacaklarını umut etmektedir ve tüm çocukları, kardeşlik içerisinde bir arada tutmaya karar vermiştir. Nefise ise Muzaffer’e Emre’nin onun gerçek oğlu olmadığını söyleyemediği için çaresizdir. Kemal ise tüm gemileri yakmıştır. Fakat bu kez, hiç beklemediği yönden en büyük zararı kendisi görecektir.

Zeynep, Kartal’ın (Ahmet’in) gerçek yüzünü yine Cemre’ye kanıtlamaya çalışmıştır. Ama nafile, Cemre ile yine tartışma yaşamışlardır. Fakat bu seferki tartışma Zeynep’e pahalıya patlamıştır.

Kanatsız Kuşlar 44. Bölüm 1. Fragmanı için tıklayınız

ATV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın yarın ekranlara gelecek olan 44. Bölümünde, Ahmet amcasıyla tartışırken, amcası Ahmet’e silah doğrultuyor. Bu esnada Ahmet, Cemre ile birlikte olduklarını Zeynep’e inandırmak için her türlü planı yaptığını amcasına itiraf ederken, bu konuşmayı Cemre duyuyor. Ahmet ise o anki sinirlilik haliyle bir taraftan da amcasının elindeki silahı almaya çalışırken silah patlıyor. Acaba patlayan silahla Ahmet mi vuruldu? Yoksa amcası mı? Merak ediliyor.

Kanatsız Kuşlar 44. Bölüm 2. Fragmanı için tıklayınız

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler