Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanı: Adem yeni planlar yapıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanı: Adem yeni planlar yapıyor!

Ekranın sevilen dizisi İstanbullu Gelin, yeni fragmanı ile yayında. Peki yeni bölüm fragmanında neler olacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

İstanbullu Gelin’de Herkesi Şaşırtan İtiraf!

İstanbullu Gelin’de Veda Anları

Gerçek bir hayat hikayesinde uyarlanan ve başrollerinde Aslı Enver ile Özcan Deniz’in yer aldığı İstanbullu Gelin son bölümü hüzünlü bir vedaya sahne olmuştu. Murat ile Bade, köşkten ayrılmışlardı. Bu durum izleyiciler tarafından duygusal anlara neden olmuştu. İstanbullu Gelin dizisinden daha önce ayrılacağı belli olan, Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu son bölümde veda etti. Dizide daha önce gizlice evlenen Murat ve Bade’yi canlandıran Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu, Show TV’nin yeni bir dizisinde rol alacak. Gerçek hayatta da sevgili olan çiftin, 2 sezon süren İstanbullu Gelin macerası da sona ermiş oldu. Çift mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aslı Enver ile Özcan Deniz’in başrolünde oynadığı İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Faruk’un ani rahatsızlığı herkesi telaşlandırır. Adem ise şirketten ayrıldığını açıklayarak herkesi şok eder. Faruk, Adem ile tekrar bir araya geliyor ve bir şans daha istiyor. Fakat Adem, Faruk için hazırladığı planı harekete geçirmeye hazırlanır. Yeni bölümde olaylar yine karışacağa benziyor. İzleyiciler ise yeni bölümü ve yeni bölümde neler yaşanacağını büyük bir merak ile bekliyor. Dizi hakkında final iddiaları yer almıştı. Fakat yapımcılardan halen daha bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler