Ana SayfaDizilerBizim Hikaye’de herkesi mutlu edecek sürpriz konuk!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye’de herkesi mutlu edecek sürpriz konuk!

Bizim Hikaye bu akşam ekranlara gelecek olan 32. Bölümüyle izleyiciler karşısına çıkacak. Son bölümde, Elibollar’ın evlerini satın alan Barış’ın babası; hiç kimseye acımamış, Filiz ve kardeşlerini evsiz bırakmıştı. Yine geçtiğimiz bölümde, evlerini geri almak için Fikri’den hiç beklenmeyecek bir hamle gelince, tüm Elibollar gibi biz izleyiciler de şaşkınlık içinde kalmıştık.

Fikri; çocukları ve de Barış tam da çok zor durumdayken, evin parasını Barış’ın babasına verirken sergilediği davranışıyla, herkesi dumura uğrattı. Tıpkı, Yeşilçam’ın “Yaşar Usta”sını anımsatan bu sahne, izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Fakat, asıl mesele ise Fikri o kadar parayı nereden buldu? Yoksa çaldı mı? Sorusu, hepimizin akıllarını meşgul etti. İşte, Fikri’nin o kadar parayı nereden bulduğu bu akşamki bölümde ortaya çıkıyor.

Ayşen Gruda Bizim Hikaye dizisine katılıyor!

Ayşen Gruda sürprizi, Elibollar’ın yeni para kaynağı mı?

Bizim Hikaye’de, 32. Bölümünden itibaren rol alacak olan usta oyuncu Ayşen Gruda, dizideki yeni karakteriyle sürpriz yapıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Fikri’nin; Barış’ın babasına evleri için ödediği parayı, Ayşen Gruda’nın canlandırdığı karakterden çaldığı ortaya çıkıyor. Parasını almadan Elibollar’ın evinden gitmeyeceğini söyleyen bu yaşlı teyze, galiba bizimkilerin evine yerleşecek gibi görünüyor…

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu

İşte, 32. bölüm 1. fragman…

Ayşen Gruda Kimdir

Bizim Hikaye 31. Bölümde Neler Olmuştu?

Barış’ın babası; oğlunu, Filiz’den ve onun oturduğu mahallesinden uzaklaştırmak istemiştir. Bu nedenle de Elibollar’ın evini satın alarak, eve el koymuştur. Barış, babasının bu hareketine çok sert tepki gösterse de Servet, bu duruma daha da çok sinirlenmiş ve daha da ileri gitmiştir. Ayla ise Barış’ı mahalleden söküp almak istediğinden Servet’in yaptıklarına göz yummaktadır.

Filiz ise çok çaresizdir ve kardeşleriyle sokakta kalmıştır. Onu, bir tek sevdikleri ve Barış’ın desteği ayakta tutmuştur. Bu zor günde, Filiz ve kardeşleri birbirlerine destek olsalar da gerçekten çok zor zamanlar geçirmektedirler. Cemil ise Elibollar’ın bu zor durumunu çok sonradan öğrenmiştir. Mahallelinin, kendisi hakkındaki dedikodularından bıkan Cemil, Filiz’le bu durumu düzeltmek için konuşmaya gelmiştir. Cemil, Filiz’in yanında ve yine zor durumunda Barış’ı gördüğü için küstahlaşmıştır. Canı zaten burnunda olan Filiz, Cemil ile kağıt üzerinde evli olduklarını tüm mahalleliyi çağırarak ilan etmiştir. Bu durumdan dolayı deliye dönen Cemil’in ise ilk işi, sosyal hizmetlere gidip Filiz ile olan evlilik durumunu anlatmak olmuştur.

Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi!

Elmasların halen peşinde olan Ömer hem elmasların yerini öğrenmek hem de Filiz’e yakınlaşmak için farklı yollar denemeye koyulmuştur. Tülay ise son zamanlarda Tufan’dan şüphelenince, onu takip etmeye karar verir. Tufan’ı takip edince, önce yanlış anlayıp rezalet çıkaran Tülay, gerçekleri öğrenince şaşkına dönmüştür.

Sokakta türlü mücadelelerle ayakta kalmaya çalışan Elibollar, son bölümde; büyüğüyle küçüğüyle, ailenin ne demek olduğunu ve de dört duvardan ibaret olmadığını, yaptıkları davranış ve fedakarlıklarla gözler önüne sermişler ve bu mesajı da izleyicilere vermişlerdir.

26 Nisan 2018 Reyting Sonuçları: Survivor mı? Bizim Hikaye mi? Avlu mu?

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler