Ana SayfaDizilerKalp Atışı Dizisinin Eylül'ü Öykü Karayel için Cüneyt Arkın Tepkisi

İlgili Postlar

Kalp Atışı Dizisinin Eylül’ü Öykü Karayel için Cüneyt Arkın Tepkisi

Kalp Atışı dizisinde Dr. Eylül’ü canlandıran Öykü Karayel izleyiciler tarafından, usta aktör Cüneyt Arkın‘a benzetilerek büyük tepki aldı. Geçtiğimiz cuma akşamı, Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisi, 25. bölümüyle sosyal medyada çok konuşulan dizilerden birisi oldu.

öykü karayel cüneyt arkın

Show TV’de cuma akşamları sevilerek izlenilen Kalp Atışı dizisi, geçtiğimiz gün yayınlanan 25. Bölümüyle sosyal medyada tepkili yorumlar alan dizi filmlerden oldu.

öykü karayel kalp atışı

Başrollerini Öykü Karayel (Eylül) ve Gökhan Alkan’ın (Ali Asaf) paylaştığı dizi film; yaz sezonundan beri konusu ve oyuncu kadrosu haricinde, dizide Eylül’ü canlandıran Öykü Karayel’in dövüş sahneleriyle de dikkat çekiyordu.

öykü karayel

Geçtiğimiz son bölümde, Eylül’ün Ali Asaf’ı kurtardığı dövüş sahneleri izleyicilere pes artık dedirtti.

Öykü Karayel Cüneyt Arkın’a Benzetilirse!

Herkesin bildiği üzere; usta aktör Cüneyt Arkın, filmlerinde kendisine saldıran bir sürü kötü adamın hakkından tek başına geldiği dövüş sahneleriyle,  hep dikkatimizi çekmiştir.

öykü karayel cüneyt arkın tepkisi

Kalp Atışı dizisinin geçtiğimiz bölümünde; dizi filmin Eylül’ü, Ali Asaf’ı kurtarırken sergilediği dövüş sahneleriyle, sosyal medyadaki izleyiciler tarafından tepkiler aldı.

öykü karayel dövüş sahnesi

Eylül, Cüneyt Arkın gibi olmuş; bu ne böyle!” şeklinde yorumlar yazan dizi müdavimleri, diğer yorumlarında; dövüş sahnelerinin hiç de gerçekçi olmadığını ve dizi filmin eski tadının kalmadığını da vurguladı.

öykü karayel kalp atışı dizisi

Bakın İzleyiciler Başka Neler Dedi?

“Bu ne saçmalık!”

“40 kilo kız dağ gibi adamları devirdi!”,

“Koyacak başka sahne mi yoktu!”

“Çok yapmacık olmuş!”

“Eylül, Cüneyt Arkın gibi olmuş; bu ne böyle!”

“Dizinin eski tadı kalmadı hiç!” gibi yorumlar aldı.

İzleyiciler en az Eylül’ün dövüş sahneleri kadar dizi filmin kötü adamı “Sultan” için de çok büyük tepkiler gösterdi. Yaptığı her kötülüğün içinden sıyrılan Sultan ise; “Sultan ömrümüzü çürüttün!”, “Hani hep iyiler kazanırdı?” şeklinde yorumlar aldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler