Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın hikayesi duygulandırdı! Başucunda ekmekle uyuyormuş...

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın hikayesi duygulandırdı! Başucunda ekmekle uyuyormuş…

Emektar oyuncu Cüneyt Arkın, duygu dolu bir itirafta bulundu. Eskişehir’de bir köyde dünyaya gelen ve öğrencilik yıllarında maddi sıkıntılar yaşayan Arkın, o dönemlerde aç kalma korkusu yaşaması nedeni ile başucunda ekmek ile uyuduğunu itiraf etti. Detaylar haberimizde…

Habertürk ekranlarında sunucu Veyis Ateş’in sunumu ile yayınlanan Akılda Kalan programına konuk olarak katılan usta oyuncu Cüneyt Arkın, öğrencilik yıllarında yaşadığı maddi sıkıntıları izleyiciler ile paylaştı. Usta oyuncunun hayat hikayesi izleyicileri duygulandırdı.

Aç kalma korkusu yaşamış

Tıp okulunda öğrenci olduğu dönemde maddi sıkıntılar yaşadığını anlatan değerli sanatçı, o süreçte çok açlık çektiğini ve bu nedenle açlık korkusu yaşamasından dolayı başucunda ekmek ile uyuduğunu açıkladı. Arkın’ın bu sözleri, ekran başındaki izleyicilere duygu dolu yaşattı.

İşte Cüneyt Arkın’ın duygulandıran o sözleri…

“Açlık çektim. Allah kimseyi aç bırakmasın. O yatağa giriyorsunuz ya ekmek… Gözünüz yemek görmüyor. Ekmek görüyorsunuz rüyanızda. Ben onları çektim. Ondan sonra ben ne kadar şöhret olursam olayım, başucumda daima ekmek vardı. O korku… Aç kalırım korkusu…”

Cüneyt Arkın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler