Ana SayfaÜnlülerMurat Kekilli’den Mustafa Ceceli’ye Tam Destek Geldi!

İlgili Postlar

Murat Kekilli’den Mustafa Ceceli’ye Tam Destek Geldi!

Eşinden boşandıktan sonra sevgilisiyle fotoğraflarının ortaya çıkması ile birlikte bir anda Türkiye’nin gündeminde yer almaya başlayan Mustafa Ceceli’ye destek Murat Kekilli’den geldi. Özellikle eşinden ayrılmasında yeni aşkının oldukça etkili olduğu düşünülen Mustafa Ceceli’nin bu durumu hayranlarının dahi tepkisini çekmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Murat Kekilli ise sosyal medyada ağır eleştiriler alan Mustafa Ceceli’ye destek vererek herkesin hata yapabileceğini ve ünlülerin de bir insan olarak hata yapma şansının olduğunu söyledi.

“Mustafa Ceceli Üzülüyordur”

Mustafa Ceceli’nin bu duruma üzülmediğini düşünmediğini ve bu durumdan en çok onun etkilendiğini söyleyen Murat Kekilli, özellikle yaşanan olaylara bu kadar çok tepki gösterilmesinin doğru olmadığını söyledi. Murat Kekilli tarafından yapılan bu açıklamalar Mustafa Ceceli’ye sanat dünyasından gelen ilk destek oldu. Pek çok ünlü isim tarafından da eleştirilen Mustafa Ceceli’nin yaşanan olaylar nedeniyle ciddi zarar görebileceği düşünülüyor.

Mustafa Ceceli Sessiz Kaldı

Hakkında pek çok farklı haberin gündeme gelmesinin ardından bu konuda tüm dikkatlerin üzerine toplandığı Mustafa Ceceli ise yaşanan olaylar ile ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor. Eski eşinden ayrılması, Selin İmer ile birlikteliğe başlaması konusunda pek çok farklı soru işareti olmasına karşın net açıklamalar yapmaktan kaçınan Mustafa Ceceli, şu aralarda magazin objektiflerine takılmayı tercih etmiyor. Fakat gündemdeki tüm olaylar göz önünde bulundurulduğunda, bu konuda Mustafa Ceceli’nin açıklama yapması ve konu ile ilgili iddialara bir netlik getirmesi bekleniyor.

Murat Kekilli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler