Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları Dizisinin 29. Bölümünde Neler Olacak? İşte Heyecan Dolu...

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisinin 29. Bölümünde Neler Olacak? İşte Heyecan Dolu Yeni Bölüm Fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, geçtiğimiz cumartesi günü yayınlanan 28. Bölümünde acaba gelecek hafta neler olacak? Sorusuyla izleyicileri merakta bırakmıştı. Dizi filmin, asıl heyecan dolu olayları, 29. Bölümüyle önümüzdeki cumartesi günü izleyicilerle buluşacak. Dizi filmin yayınlanan yeni bölüm fragmanı, geçen bölümünden merak edilen olayları aydınlatıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Star TV’nin izleyicileri ekran başına kilitleyen dizisi; Fazilet Hanım ve Kızları‘nın 28. Bölümü geçtiğimiz cumartesi akşamı izleyicilere sunuldu. Ece’nin hapisten çıkıp çıkamayacağı, bebeği yaşayacak mı? Sorularının cevaplarını epeyce merak ettik.

fazilet hanım ve kızları dizisi

Fazilet Hanım ve Hazan’ın Ece için çırpınışlarına; bir taraftan da Hazan’ın Sinan’dan beklediği desteği göremeyip, yanında yine Yağız’ı bulmasına şahit olduk.

fazilet hanım ve kızları dizisi

Yasemin’in çevirdiği entrikalar ve kirli oyunlar, resmen bir ailenin çöküşüne tanıklık etmemizi sağladı. Gökhan’ın vicdanı ve özgürlüğü arasında gelgitler yaşamasına ve Selin’in sinsi planıyla neler yaptığını da izlemiştik. Dizide asıl merak edilen husus ise acaba Hazım Bey, geçmişi hatırlayacak mı ve konuşabilecek mi? Oldu.

fazilet hanım ve kızları dizisi

Dizinin 29. Bölümünde Bomba Gelişmeler Var!

Sevilen dizi filmin; yayınlanan 29. Bölüm fragmanında, harika gelişmeler oluyor. Ece’nin durumu gizemini korurken, Hazım Egemen artık konuşuyor ve geçmişi hatırlamaya başlıyor. Fazilet Hanım ise Yasemin ile ilgili bir sır öğrenecek. Dizi filmde daha başka neler olacak? Cumartesi günü izleyip göreceğiz…

Ve işteee! Dizinin 29. bölümünde bomba gelişmeler izleyicileri bekliyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler