Ana SayfaDizilerKağıt Ev 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci'nin Cesedi Bulunuyor Mu?

İlgili Postlar

Kağıt Ev 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci’nin Cesedi Bulunuyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kağıt Ev, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cihan ile Aylin, İnci’nin cesedini taşırken kaza geçirir. Kazadan sonra polisler gelir. O anlarda ikili nefeslerini tutar. Cemre Gülsüm’e, kızının belki geri dönmeyebileceğini, her şeye hazırlıklı olması gerektiğini söyler. Kağıt Ev 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İnci’nin cesedi, bulunuyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

İnci’nin Cesedi Bulunuyor Mu?

Kağıt Ev 4. bölüm 2. fragmanında; Aylin ile Cihan, İnci’nin cesedini alıp yok ediyor. Ancak, başlarındaki belalar bitmiyor. Cihan, yaptıkları için vicdan azabı çekiyor. İnci’nin abisi ile Mert birbirlerine giriyor. Polis onları ayırmaya çalışıyor. İnci’nin cesedi bulunuyor mu? Bülent komiser bir şeylerden şüphelenmeye başlıyor.

İşte Kağıt Ev 4. bölüm 2. fragmanı…

KAĞIT EV 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceren’in umursamaz tavırları Aylin ile Cihan’ı deli eder. Aylin, İnci’nin Mert’in kız arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra onu da korumaya çalışır. Mert’le konuşup kimseye, İnci’yle sevgili olduğunu söylememesini ister. Her fırsatta tüm başlarına gelenlerin sorumlusu olarak Cihan’ı tutar.

Ev o kadar kalabalıkken, üstelik Gülsüm’de evlerinde kalmaya başlamışken Cihan, 24 saat içinde İnci’nin cesedini bahçeden nasıl çıkaracağını düşünür. İnci’nin arkadaşları internetten onun bulunması için bir kampanya düzenler. Seslerini tüm Türkiye’ye duyurur.

Böylesi reytingi kaçırmak istemeyen Azra, programında İnci’nin konusunu işlemek ister. Önce Bülent’le bir yemeğe çıkıp ona programından bahseder. Bülent, onaylar. Cihan, Azra’nın telefonlarına cevap vermez ve ondan kendisini bir daha aramamasını ister.

Aylin, psikologdan randevu alıp ona bir müvekkili hakkında konuşmak istediğini söyler. Psikologdan cinayet işlemenin genetiksel bir durum olabileceğini öğrenir. Annesini öldürmek suçundan hapiste yatan babasını yıllar sonra görmeye gider. Aylin, babasına annesini neden öldürdüğünü sorar.

Oda, hakkettiğini söyler. Aynı, Ceren’in İnci’yi öldürdükten sonra söylediği gibi. Ceren’i okuldan alan Aylin, onun tavırlarına artık dayanamaz. Onu uyarır. Ceren’de, arabadan inip doğruca Azra’nın yanına gider. Ona, programa çıkmak istediğini söyler. Azra, programına Ceren’i çıkarır.

Cihan ile Aylin, her yerde Ceren’i ararken onun canlı yayına katılıp İnci, hakkında konuşacağını görür. Nefeslerini tutup, Ceren’i izlerler. Ceren, İnci hakkında güzel şeyler söyleyip göz yaşları içinde onun bulunmasını istediğini söyler. Cihan, kızını alıp eve getirir.

Daha sonra Aylin ile birlikte gece yarısı İnci’nin cesedini çıkarıp arabaya koyup yola çıkarlar. Ama yolda, hesapta olmayan bir kaza olur.

Kağıt Ev 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihan İle Aylin Kazayı Ucuz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler