Ana SayfaÜnlülerKadir İnanır'a Ne Oldu? Son Durumu Ne?

İlgili Postlar

Kadir İnanır’a Ne Oldu? Son Durumu Ne?

Kadir İnanır’ın eşi Jülide Kural tarafından yapılan son paylaşım ile Kadir İnanır’ın hastaneye kaldırıldığı belirtilmişti. Peki Kadir İnanır’a ne oldu, son durumu ne?

Türk sinemasının usta isimlerinden Kadir İnanır, Beykoz’da eşi Jülide Kural ile yaşarken rahatsızlandı. Eşi tarafından yapılan paylaşım ile hakkında resmi açıklamanın yapıldığı Kadir İnanır’ın bu rahatsızlık sonucunda yoğun bakına alınarak entübe edildiği öğrenildi. 23 yıldan beri evliliklerini sürdüren çift şu anda zorlu bir süreçten geçerken tüm Türkiye Kadir İnanır’a ne olduğunu ve sağlık durumunu merak ediyor.

Kadir İnanır’a Ne Oldu?

Jülide Kural’ın açıklamalarına göre Kadir İnanır’ın beyninde pıhtı atması sorunu yaşandı. Bu rahatsızlık üzerine hemen Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan oyuncu, tedavi altına alındı. Yapılan ilk tetkiklerde pıhtı atma durumu tespit edilerek operasyona alınan oyuncuda pıhtının başarıyla alındığı ifade edildi.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Jülide Kural, “Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır’ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır. Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım’ dedi.

Kadir İnanır'a Ne Oldu? Son Durumu Ne?
Kadir İnanır’a Ne Oldu? Son Durumu Ne?

Yapılan bu açıklamalar sonrasında Jülide Kural yeni bir paylaşımda bulunmazken bir başka açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, Kadir İnanır’ın operasyon sonrasında yoğun bakıma alınarak entübe edildiğini ve uyutulduğunu söyledi. Sağlık takibinin yapılarak karar verileceğini açıklayan Bakan Koca, son beyin görüntüleri sonrasında oyuncunun uyandırılması için planlamanın yapılacağını ifade etti.

Kadir İnanır’ın son sağlık durumu için bu açıklamalar sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler