Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı? İşte Ünlü İsmin Yöntemi

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı? İşte Ünlü İsmin Yöntemi

Nurgül Yeşilçay’ın kilolu hallerinden eser kalmadı. Ünlü isim, gündemde yer alan iddiaları yalanlayarak kilo verirken neler yaptığını açıkladı.

Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Nurgül Yeşilçay, verdiği kilolar ile yeninden gündeme taşındı. Kilo verdiği yöntemlerin zayıflama konusunda hap ve ürün satışı yapan yerler tarafından kullanılmasıyla sosyal medyada yer bulan Nurgül Yeşilçay, gündemdeki bu durumlara tepki gösterirken nasıl kilo verdiğini de açık açık anlattı.

Nurgül Yeşilçay Nasıl Kilo Verdi?

Sosyal medyada yer alan bu yanıltıcı paylaşımlarda ünlü oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği iddia ediliyordu. Bu duruma açıklık getiren Nurgül Yeşilçay, 30 günde 17 kilo verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve bu durumun mümkün olmadığını söyledi. Sağlıklı zayıflamayı tercih ettiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay, 2 yılda 15 kilo verdiğini söyledi.

“30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun” diyerek yaşadığı süreci aktaran   47 yaşındaki oyuncu, zaman zaman aralıklı oruç tuttuğunu ve bu yöntemin de kendisinde etkin sonuçlar verdiğini ifade etti.

“Aç Kaldım”

Kilo verme döneminde aç kaldığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, alışana kadar sürecin çok zorlu geçtiğini söyledi. Yatmadan 4 saat önce yemek yemediğini, kalktıktan 4 saat sonra yemek yediğini söyleyen oyuncu, tatlı, çikolata gibi yiyecekleri tüketmediğini ve sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini belirtti.

Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı? İşte Ünlü İsmin Yöntemi
Nurgül Yeşilçay Nasıl Zayıfladı? İşte Ünlü İsmin Yöntemi

Zayıflama ve kilo verme noktasında kendi formüllerinin de olduğunu söyleyen Nurgül Yeşilçay, selülit konusunda da kadınlara püf noktalar paylaştı. Yeşilçay, “Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum” dedi. Bu açıklamasıyla kilo vermek isteyen kadınlara da önerilerde bulunan Yeşilçay, sosyal medyadaki yanıltıcı içeriklere dikkat edilmemesi gerektiğini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler