Ana SayfaÜnlülerYoğun Bakıma Alınan Turabi'den: Kötü Haberim Var

İlgili Postlar

Yoğun Bakıma Alınan Turabi’den: Kötü Haberim Var

Survivor All Star’ı rahatsızlığı nedeniyle bırakmak durumunda kalan Turabi, yeni açıklama yaptı ve kötü haberim var diyerek nükteli bir paylaşımda bulundu.

Survivor All Star 2024’ün en iddialı yarışmacılarından birisi olan Turabi, sağlık sorunlarıyla katıldığı programdan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak durumunda kaldı. Ani olarak hastaneye kaldırılan ve bir dönem yoğun bakımda kalan Turabi, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Turabi Çamkıran, Survivor’dan üzgün olmasına rağmen ayrılmak zorunda kaldığını ifade ederek tedavi altına alınırken ağır bir enfeksiyon geçirdiğini duyurmuştu.

Yoğun Bakıma Alınan Turabi'den: Kötü Haberim Var
Yoğun Bakıma Alınan Turabi’den: Kötü Haberim Var

“Kötü Haberim Var “

Ünlü isim tedavisinin sona ermesiyle birlikte riskli süreci geride bıraktı. Yaşadığı durumu sosyal medya hesabından aktaran Turabi Çamkıran, “Bazılarınıza kötü bir haberim var. Ben iyiyim. Yine ölmedim. Sonunda taburcu oldum. Ölmez sağ kalırsam eğer tüm kıtalarda şampiyon olacağım inşallah. Allah, Reality Tv Show’da yarışırken ölmeyi nasip eder bana inşallah. Çok amin”  dedi.

Tedavinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu olan ünlü isim, Instagram’da da yine eski günlerine dönüş yaptı. Arka arkaya yaptığı paylaşımlarla etkileşim yaratan Turabi, Los Angeles’taki yaşamına geri döneceğini ifade etti.

19 Şubat’ta Yoğun Bakıma Alınmıştı

Ünlü isim hastalık süreciyle ilgili çok fazla detay paylaşmamış olsa da 19 Şubat’ta girdiği yoğun bakımdan Mart ayının sonuna doğru çıktı. Ağır enfeksiyon nedeniyle yoğun bir tedavi programı geçiren Turabi, hastalık nedeniyle yeni bir şampiyonluk şansını da kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler