Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu aldatıldı mı? Canlı yayında açıkladı!

İlgili Postlar

Kadir Doğulu aldatıldı mı? Canlı yayında açıkladı!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkında çarpıcı iddia. Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu aldatıldı mı? Eski sevgilisi Kadir Doğulu’yu aldattı mı? Şok iddia, canlı yayında gündeme geldi. İşte ‘Kadir Doğulu aldatıldı’ iddiasının detayları…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Boşanıyor mu?

Hande Yener Kadir Doğulu’yu aldattı mı?

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan usta gazeteci Ali Eyüboğlu, Kadir Doğulu hakkında büyük yankı uyandıracak bir iddiayı gündeme getirdi. Eyüboğlu, bir dönem Hande Yener ile aşk yaşayan Kadir Doğulu’nun Yener tarafından aldatıldığını canlı yayında açıkladı. Aldatma iddiası, gündeme bomba gibi düştü.

Kadir Doğulu kimdir?

Canlı yayında açıkladı

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Neslihan Atagül ile evli. Ancak, yılar önce şarkıcı Hande yener ile inişli çıkışlı bir aşk yaşamıştı. Aradan yıllar geçtikten, her iki taraf da kendine yeni bir yol çizmişken gündeme gelen aldatma iddiası bomba etkisi yarattı.

Hande Yener kimdir?

Ağlayarak anlattı

Söylemezsem Olmaz programında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hakkında son zamanlarda gündeme gelen haberler konuşuluyordu. Programın yorumcularından ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, Kadir Doğulu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eyüboğlu, Kadir Doğulu’yu yakından tanıdığını ifade ederek yıllar önce Hande Yener tarafından aldatıldığını iddia etti. Hatta, Kadir Doğulu’nun yaşadıklarını gözyaşları içinde kendisine anlattığını iddia etti. Ali Eyüboğlu’nun iddiası çok ses getirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler