Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül ve Kadir Doğulu Boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Boşanıyor mu?

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor? 2016 yılında evlenen ünlü ikilinin, son zamanlarda sosyal medyada birlikte oldukları hiç fotoğraf paylaşmamaları; hatta geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu’nun, eve sabaha karşı gelmesi nedeniyle eşiyle tartıştığı haberlerinin ortalıklarda dolaşması, ünlü çiftin aralarının bu aralar açık olduğu iddialarını da beraberinde getirdi.

4 yıllık flörtün ardından, 2016 yılının temmuz ayında dünya evine giren başarılı oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin, şu aralar aralarında kara kedi dolaştığı iddia ediliyor. Yapılan iddialar arasında; 14 Şubat Sevgililer Günü’nde; sosyal medyada birlikte, hiçbir paylaşımda bulunmadıkları da yer alıyor. Ortaya atılan durumlar nedeniyle; acaba ünlü ikili gerçekten boşanıyor mu? Bu durumlar ayrılık sinyalleri mi? Sorularını da beraberinde getirdi.

Uzun Süredir Birlikte Paylaşım Yapmamaları Ayrılık Habercisi mi?

Geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu’nun, eve geç gelmesi ve hatta sabah gelmesi nedeniyle eşi Neslihan Atagül ile şiddetli bir tartışma yaşadıkları haberi gündeme gelmiş ve Neslihan’ın dostlarına, durumla ilgili yakındığı da iddia edilmişti. AVM çıkışında, geçen haftalarda görüntülenen Neslihan Atagül; “Tartışma yaşadığımız doğru ancak biraz abartılmış. İlişkimiz şu anda her zaman olduğu gibi yine çok iyi” şeklinde açıklama yapmış ve ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını dile getirmişti.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisinin, sadece bu geçtiğimiz sevgililer gününde değil çok uzun zamandır;  Instagram hesaplarında birlikte hiç fotoğraf paylaşmadıklarının görülmesi bu şüpheleri güçlendiriyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler