Ana SayfaDedikoduJess Molho Yılın Erkekleri Seçilirken Yılın Gafını Yaptı!

İlgili Postlar

Jess Molho Yılın Erkekleri Seçilirken Yılın Gafını Yaptı!

Jess Molho dün akşam düzenlenen ‘GQ Türkiye Men Of The Year‘ (Yılın Erkekleri) ödül töreninin sunucusuydu. Ödül almaya hak kazanan ünlü isimleri sahneye davet eden Molho; sahneye davet ettiği oyuncuya yılın gafını yaptı.

GQ dergisi tarafından dünya çapında 22 yıldır yapılan ve Türkiye’de de altıncı kez düzenlenen ‘GQ Türkiye Men Of The Year’ (Yılın Erkekleri) ödül töreni Volkswagen Arena’da 15 Şubat akşamı gerçekleştirildi. 2017 yılına başarıları ve stiliyle damgasını vuran erkekleri ve yılın kadınının seçildiği yarışmaya, sanat dünyasından birçok sevilen ismin eşleri veya sevgilileriyle katıldığı gözlemlendi.

Jess Molho Yılın Erkekleri Seçilirken Yılın Gafını Yaptı!

Jess Molho‘nun Gafı, Burak Deniz‘in Ödül Mutluluğunu Yerle Bir Etti!

Dün akşam düzenlenen ödül törenine; özellikle oyuncu Burak Deniz ve Büşra Develi’nin el ele katılması dikkat çekti. Gecede ödül alacağı için bir hayli mutlu olduğunu ifadelerine ekleyen oyuncu Deniz’in, büyük bir heyecan içinde olduğu da gözlerden kaçmadı. Ödül alma sırası tam da Burak Deniz’e gelmişken; Jess Molho’nun, oyuncuyu ‘Burak Yılmaz’ diye anons etmesi, gecenin en büyük gafı oldu.

Jess Molho Yılın Erkekleri Seçilirken Yılın Gafını Yaptı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler