Ana SayfaDedikoduÇağatay Akman Yepyeni Şarkısıyla Gençlerin Gönüllerinde Taht Kuracak

İlgili Postlar

Çağatay Akman Yepyeni Şarkısıyla Gençlerin Gönüllerinde Taht Kuracak

Çağatay Akman Yepyeni Şarkısıyla Gençlerin Gönüllerinde Taht Kuracak

Her yaptığı proje ile izlenme rekorları kıran genç yetenek Çağatay Akman, sevenlerini kendinden çok mahrum bırakmayarak yeni klibini yayınladı. ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısıyla büyük çıkış yapan genç şarkıcı Çağatay Akman, ardından çıkardığı ‘Sensin benim En Derin Kuyum’ ve ‘Fox’un sevilen dizisi ‘Bizim Hikaye’ için yaptığı ‘Bizim hikaye şarkılarından sonra, şimdi de ‘Yüreğim Davacı’ ile müzik kariyerine başarı katmaya devam edeceğe benziyor.

Yeni Şarkısının Adı ‘Yüreğim Davacı’

Yaptığı her şarkıda izlenme rekorları kırmayı başaran Çağatay Akman, genç yaşına rağmen müzik piyasasına bomba gibi düşüyor. Adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çağatay Akman sevenlerinin karşısına ‘Yüreğim Davacı’ şarkısı ile çıkıyor. Merakla beklenen şarkının sözleri Ahmet Tatipoğlu’na ait.’Yüreğim Davacı’ şarkısının müziği ise Ahmet Hatipoğlu ve Volkan Sönmez imzası taşıyor.Aranjesi ise tüm Çağatay Akman şarkılarında olduğu gibi yine Volkan Sönmez’e ait.

Şarkının klibi ise Çağatay Akman için büyük önem taşımakta. Başarıdan başarıya atlayan genç şarkıcı Çağatay Akman şarkısını klibini doğup büyüdüğü İstanbul-Zetinburnu’nda kendi mahallesinde çekti. Yaptığı hareketle izleyicinin gönlünde taht kuracak olan Akman, ayrıca klibinde babası Hasan Akman ve çocukluğunu bilen mahalle eşrafı eşlik etti.

Çağatay Akman’ın Merakla Beklenen ‘Yüreğim Davacı’ Şarkısı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler