Ana SayfaÜnlülerOynadığım role eşimle konuşarak hazırlanırım

İlgili Postlar

Oynadığım role eşimle konuşarak hazırlanırım

Şimdilerde Masum Değiliz isimli dizideki farklı tarzı ile karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu, rollerine hazırlanırken eşinden destek aldığını açıkladı. Kaygılaroğlu, “Eşim Melis, çok iyi bir oyuncu koçu ve iyi bir gözü var. Oynadığım tüm rollere eşimle konuşarak hazırlanıyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Masum Değiliz’in Mert’i çok sevildi

atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan yeni dizi Masum Değiliz’de Mert karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, hep görmeye alışık olduğumuz komedi tarzından farklı bir rolle ekrana geliyor. Tarzındaki bu değişikliğin etkileri merak edilirken, ünlü oyuncunun Mert rolü ile başarılı bir çıkış yakalaması dikkat çekti.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu Mert’e nasıl hazırlandı?

Başarılı oyuncu, yeni rolüne hazırlık aşamasını anlatırken, “Rol aldığım tüm yapımlara eşim Melis’le konuşarak hazırlanıyorum. Melis iyi bir oyuncu koçu ve iyi bir göz. Karakterlere çalışırken ilk işim Melis’e danışmak oluyor açıkçası. Bu sefer en büyük derdimiz, uzun süredir komedi rolleri oynadıktan sonra, bir dramanın içinde olma durumuydu. Bunun hakkını verebilmek istedik. Yeni şeyleri denemek ve deneyimlemek ikimizin de hoşuna gidiyor.” diye konuştu.

Mert olarak çok sevildi

Ekranların başarılı oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığı ile dikkat çeken ismi Uraz Kaygılaroğlu, şimdilerde atv ekranlarında yeni başlayan Masum Değiliz dizisinde rol alıyor. Hep komedi projelerinde görmeye alışık olduğumuz Kaygılaroğlu, dizide Mert karakterine hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler