Ana SayfaDedikodu"Kadın ve erkek baş başa yemekteyse bir etkileşim olmayacağına beni kimse inandıramaz"

İlgili Postlar

“Kadın ve erkek baş başa yemekteyse bir etkileşim olmayacağına beni kimse inandıramaz”

Sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer, yeni sinema filmi çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor. Diğer taraftan da magazin gündeminden kopmayan sivri dilli güzel sunucu Sönmezer, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkındaki dedikodulara, kendi penceresinden yorum yaptı. Fakat, bu kez temkinli yaklaşsa da yine dilini tutamadı!

Esra Sönmezer Kimdir?

Serdar Ortaç aldatıldı iddiası! Chloe Arap şeyhinin oğluyla…

‘Arap Şeyhi’ dedikodularının ardından, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den ilk tepki!

“Evli bir kadının, yanında eşi olmadan başka bir erkekle yemeğe çıkması Türk adetlerine aykırı!”

Son zamanlarda Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan dedikodulara bir de kendi gözünden Esra Sönmezer yorum yaptı. Ekranların sivri dilli sunucusu ve oyuncusu Esra Sönmezer, temkinli konuşmaya çalışsa da yine dilini tutamadı: “Evli bir hanımın yanında eşi olmadan bir erkekle baş başa yemek yemesi Türk adet, gelenek ve göreneklerinde mümkün olmadığını ve bunu birinin anlatması gerektiğini” vurguladı. Sevilen sunucu ve oyuncu yaptığı açıklamada ayrıca;

Kadın ve erkek baş başa yemekteyse bir etkileşim olmayacağına beni kimse inandıramaz. Kadın ve erkek arasında dostluk baş başa yemekle olmaz, şahsen hayatımda biri varsa, birde evliysen bir erkek arkadaşımla baş başa tost yemeğe gitmem” dedi.

Serdar Ortaç, ‘Eşi Arap Şeyhinin Oğluyla Aşk Yaşıyor’ iddiasına yanıt verdi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek örnek çift

Güzel sunucu Sönmezer, düzgün bir birliktelikleri olduğunu düşündüğü çiftler arasında Seren Serengil ve Yaşar İpek’in olduğunu dile getirdi. Serengil ve İpek ikilisinin, örnek bir çift olduklarını savunan Sönmezer, onlar hakkında da “her yerde beraberler” ifadesini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler