Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, 'Eşi Arap Şeyhinin Oğluyla Aşk Yaşıyor' iddiasına yanıt verdi!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, ‘Eşi Arap Şeyhinin Oğluyla Aşk Yaşıyor’ iddiasına yanıt verdi!

İş için Miami’ye giden eşi Chloe Loughnan’ı Arap şeyhlerinden birinin oğluyla aşk yaşadığı iddialarının sonrasında Serdar ortaç sessizliğini bozdu. Ortaç, konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç aldatıldı iddiası! Chloe Arap şeyhinin oğluyla…

Serdar Ortaç’ın iş için Miami’ye giden eşi Chloe Loughnan’ın Arap şehlerinden birinin oğlu ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. İddianın ardından tüm gözler Serdar Ortaç’a çevrilmişken, Ortaç konu hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Serdar Ortaç kimdir?

Arap şeyhleriyle yemek yediği doğru

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe’nin Arap şeyhleri ile yemek yediğini doğruladı ve “Amerika’da bir sürü dostumuz var. O dostlardan birkaç tanesiyle de yemeğe çıkıyor kadın. Yemeği de mi yasaklayayım kadına? Yemek yerken de 20 – 25 kişilik masada millet görüyor. Oradaki Türkler klasik dedikoduyu sevdiği için adamı soruşturuyorlar ve bir Arap şeyhinin oğlu çıkıyor.” diye konuştu.

Chloe Loughnan kimdir?

Boşanmayacağım

Son zamanlarda boşanacakları yönünde dedikodular ile gündeme gelen Serdar Ortaç, iddialar hakkında “Ben karımı seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Böyle bir şey asla yapmaz. Öyle bir kadın değil. Boşanmamızı istiyorlar. Ama boşanmayacağım.” diye konuştu.

Hanıma yasak koymam

Miami’de verdiği cesur pozları ile sık sık haber olan Chloe’nin bu pozları hakkında da konuşan Serdar Ortaç, “Ben hanıma hiç yasak koymam. Hanıma yasak koymak özgürlüğüne müdahale etmektir.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler