Ana SayfaDiziler'Kadın' dizisi için yeni sezon açıklaması: Boşuna beklemeyin! Yeni sezona başlamayacak mı?

İlgili Postlar

‘Kadın’ dizisi için yeni sezon açıklaması: Boşuna beklemeyin! Yeni sezona başlamayacak mı?

Kadın dizisi için yeni sezon açıklaması: Boşuna beklemeyin! Yeni sezona başlamayacak mı? İzleyicilerinin merakla beklediği Kadın dizisi için yeni bir açıklama geldi. Kadın dizisi, yeni sezona başlamayacak mı? Dizinin izleyicisini şoke eden açıklama, dizi ekibinden geldi. Fox TV’nin Genel Müdürü Cenk Soner’in açıklaması ve detayları haberimizde…

Kadın Dizisinden Yeni Sezon Müjdesi!

Kadın dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni sezona start verildi. Kadın dizisi için de yeni bir tanıtım yayınlandı. 17 Eylül günü itibari ile geçen sezon tatile giren diziler yeni yayın döneminin açılışını yaptı. Ancak, Kadın dizisi için henüz bir tarih açıklanmadı. İzleyiciler, Kadın dizisinin yeni sezon yayın tarihini merakla beklerken, şoke eden bir açıklama geldi. Fox TV’nin Genel Müdürü Cenk Soner, Kadın dizisi izleyicilerini üzen bir açıklama yaptı.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dizisi hakkında flaş açıklama!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a röportaj veren Fox TV’nin Genel Müdürü Cenk Soner, Kadın dizisi ile ilgili gelen “Kadın, geçen sezon salı akşamı tüm dengeleri değiştirdi. Ezber bozduğunuzu düşünüyor musunuz? Ve ne zaman başlıyor?” sorusuna “Dolu bir gün bile olsa seyirci kitlesinde boşluk yakalarsanız karşılığını alırsınız. Bu sadece matematik, ezber bozmak değil. Alternatif iş koymak! Bir başka taraftan bakarsanız televizyon izleyicisi aslında kadın. Erkek işi diye nitelendirdiğimiz işleri de kadınlar izliyor. Biz matematik yaptık ve karşılığını aldık. Şimdilik kararımız Kadın’ı ekimde başlatmak. Biliyorsunuz televizyonculukta her an her şey değişebilir.” şeklinde yanıt verdi.

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

Kadın dizisinin yeni sezonu bomba gibi

Kadın dizisinin yeni sezonuna dair sözlerine devam eden Cenk Soner, “Senaryoları okuduktan sonra şunu diyebilirim ki; bu sezon geçen seneden daha iyi olacak.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler