Ana SayfaDizilerEvrim Alasya’dan Koca Koca Yalanlar’a özel canlı şarkı performansı sürprizi

İlgili Postlar

Evrim Alasya’dan Koca Koca Yalanlar’a özel canlı şarkı performansı sürprizi

Evrim Alasya’dan Koca Koca Yalanlar’a özel canlı şarkı performansı sürprizi… Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi “Koca Koca Yalanlar” ın pazartesi akşamı ekrana gelen olan yeni bölümünde Müjgan karakterini canlandıran Evrim Alasya kendi sesi ile “Aldatıldık” şarkısını seslendirdi. İşte detaylar…

Koca Koca Yalanlar Dizisi Nereden Nereye…

Evrim Alasya ‘Koca Koca Yalanlar’ dizisinde canlı şarkı söyledi

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, canlı şarkı performansı sürprizi ile dikkat çekti. Alasya, Koca Koca Yalanlar isimli dizide, izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı ve ‘Aldatıldık’ şarkısını canlı olarak seslendirdi. Evrim Alasya, izleyenlerden tam not aldı.

Evrim Alasya Kimdir?

İşte Evrim Alasya’nın Koca Koca Yalanlar dizisinde söylediği şarkı

https://www.youtube.com/watch?v=MbFvOhd-tyc&t=2s

Koca Koca Yalanlar son bölümde neler oldu?

Kova Koca Yalanlar dizisinde dün akşam; Coşkuntuna Lisesi pilav gününe katılan Müjgan, okul müdürünün ricasıyla Erdem ile birlikte sahne alır. Nilgün ve Canan’ın ısrarıyla mezun oldukları lisenin pilav gününe giden Müjgan, son günlerde yaşadığı talihsizlikleri bir an olsun unutmak ister. Pilav gününde Müjgan, yakın arkadaşı Erdem’i görür. Erdem’in, kızlarla yakınlığı başta Ahmet olmak üzere Osman ve Şahin’in de keyfini kaçırır. Üstelik Müjgan ve Erdem, birlikte şarkı söyleyip bir de yarışma kazanmışlardır. Pilav gününde okul müdürünün ricasıyla yeniden sahne alırlar ve Ahmet, Müjgan’ı içten içe kıskanmaya devam eder.

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

Koca Koca Yalanlar dizisi yeni bölümleri ile her pazartesi Kanal ekranlarında yayınlanıyor. Dizide, her hafta birbirinden usta oyuncular heyecanlı sahnelere imza atıyorlar. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük bir başarı elde eden Koca Koca Yalanlar dizisi, ekranlara damgasını vurdu.

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler