Ana SayfaDizilerKadın Dizisinden Yeni Sezon Müjdesi!

İlgili Postlar

Kadın Dizisinden Yeni Sezon Müjdesi!

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran fenomen dizi Kadın, yeni sezon hazırlıklarına başladı! Fox TV’de merakla beklenen Kadın dizisinin çekimleri sonunda başlıyor. Yeni sezonla ilgili haber bekleyen izleyiciye müjdeli haber geldi. İşte Detaylar…

Kadın Dizisinden Sezon Öncesi Büyük Başarı!

Kadın dizisinden Yeni Sezon Müjdesi!

Geçtiğimiz sezon, 32. bölümüyle sezon finali yapan dizi, ekrana ara vermişti. Kadın dizisinin bir türlü başlanamaması ise izleyiciyi meraklandırmıştı. Dizilerin pek çoğunun çekimlerinin başlamış olması ve günlerdir tanıtımlarının ekranda yer alması, Kadın izleyicilerini endişelendirmişti. Kadın’da Arif’i oynayan Feyyaz Duman’ın, bir süredir Artvin’de Eylem Kaftan’ın Kovan filminin çekimlerinde olmasının çekimlerin başlamasını geciktirdiği tahmin ediliyordu.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Özge Özpirinçci, Kadın dizisi ile müjdeyi verdi…

Salı akşamlarının en çok izlenilen dizisi Kadın herkesin bildiği gibi 5 Haziran Salı günü 32.bölümü ile sezon finali yaptı ve yaz arası verdi. Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın dizisi, ekranda ilgi ile izleniyor. Özge Özpirinçci, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Kadın dizisi izleyenlere müjdeyi verdi. 33. bölüm senaryosu eline ulaşan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, güzel haberi izleyenlere sosyal medyadan paylaştı. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci “Biz başladık” notunu düştü. Bu paylaşımlar ise izleyiciyi bir nebze rahatlattı. Çekimlerin başlamış olması ise dizinin de bir kaç hafta sonra yayına gireceğinin müjdesi oldu.

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan havuz içinde bikinili poz!

İşte o paylaşımlar:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler