Ana SayfaDizilerÇukur dizisinin yeni sezon ilk bölümünde neler yaşandı?

İlgili Postlar

Çukur dizisinin yeni sezon ilk bölümünde neler yaşandı?

Çukur dizisinin yeni sezon ilk bölümünde neler yaşandı? Dizinin heyecan verici yeni bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmezken, hangi yeni gelişmeler izleyiciyi hayretler içinde bıraktı? Çukur dizisinin son bölümünde hangi nefes kesen olaylar yaşandı? Haydi hep birlikte inceleyelim…

Nebahat Çehre’den Çukur açıklaması! Çukur dizisine mi katıldı?

Çukur yeni sezona adım attı

SHOW TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, dün akşam izleyicisi ile buluştu. İnanılmaz anlara sahne olan yeni sezonun ilk yeni bölümü, nefes kesen heyecanlarla doluydu. Diziye yeni dahil olan karakterler ve birbirinden ünlü oyuncular, diziye yeni bir soluk getirirken, Çukur için verilen mücadelede sınırların iyiden iyiye zorlanmasına neden oldu.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Karakuzular ismini kullanan yeni bir çete Çukur’a musallat oldu. Koçovalı ailesini kurşuna dizen Karakuzular, Çukur ile ilgili hain planlarını bir bir devreye soktu. Mahalleyi ele geçiren Karakuzular, Acımasız ve hain planlanması ile dikkat çekti.

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

Yamaç’a saldırdılar

Öte yandan, Koçovalı ailesinden geriye kalan Yamaç, ailesinin ölümünün ardından hayattan vazgeçmiş bir karakter olarak karşımıza çıktı. Bir barda şarkı söyleyerek hayatını idame ettiren Yamaç, mahalleli halkından birinin bebeğinin kaçırılması ile harekete geçmeye karar verdi. Karakuzuların kapısına dayanan Yamaç, saldırıya uğradı. Mahalleli, Yamaç’ı kurtarmadı. Özellikle, Meke’nin Yamaç’a yüz çevirmesi dikkat çekti.

Vartolu’dan şok itiraf

Vartolu da Karakuzular’ın eline düştü. Hamile olan Saadet’i kaçırıp ellerinde koz olarak tutan Karakuzular, Vartolu’ya uyuşturucu imal ettirip Saadet’i vereceklerini vaad etse de, sözlerini tutmadılar. Bu ihanet ile acı çeken Vartolu, Sena’yı arayıp abisi Emrah’ın ona ilaç vererek hasta olmasına neden olduğunu ve kendisinin bunu bildiği halde sakladığını itiraf etti. Sena, bu itiraf karşısında büyük bir şok yaşadı.

Cumali Koçovalı intikam peşinde

Çukur’un merakla beklenen karakteri Cumali de ortaya çıktı. Hapisten kaçan Cumali, ailesinin intikamını almaya koyuldu. Bu sırada, Yamaç ile karşılaştı. Yamaç’ı Karakuzular’ın astığı tellerden kurtaran gizemli bir kişi, onu Cumali’nin evinin kapısına bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler