Ana SayfaDizilerÇukur Dizisi 35. Bölüm İlk Görüntüler Yayınlandı!

İlgili Postlar

Çukur Dizisi 35. Bölüm İlk Görüntüler Yayınlandı!

Sezonun en merakla beklenen dizilerinden biri olan Çukur, yeni sezon ilk bölümü ile izleyenlerinin karşısına geçti. Her dakikası heyecanla devam eden dizi, yeni sezonununda da oldukça ilgi gördü. Çukur dizisi heyecanlı bir finalin ardından 35. bölüm fragmanını yayınlandı! Fragman da Cumali Koçovalı’nın “ben intikamımı alırım” sözleri ise damga vurdu…

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur Dizisi 35. Bölüm İlk Görüntüler Yayınlandı! Cumali Koçovalı: “Ben İntikamımı Alırım”

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

Çukur, yeni sezon ilk bölümü ile izleyenlerinin karşısına geçti. Her dakikası heyecanla devam eden dizi, yeni sezonununda da oldukça ilgi gördü. Çukur dizisi heyecanlı bir finalin ardından 35. bölüm fragmanını yayınlandı! Fragman da Cumali Koçovalı’nın “ben intikamımı alırım” sözleri ise damga vurdu. Dizinin 35. yeni bölümünü 24 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

İki kardeşin karşı karşıya geldiği heyecan dolu sahnede Yamaç, Cumali’nin tehlikeli yanıyla yüzleşiyor. Kendisini durdurmaya çalışan Yamaç’ın yakasına yapışan Cumali’nin “İntikam için! On bir sene önce benim evime saldırdılar, sen daha bebeydin! Hepsini indirdim, patronlarını indirdim, emri vereni indirdim, ağa babalarını indirdim, dedelerini, amcalarını, çocuklarını indirdim. Benim adım Cumali Koçovalı, ben intikamımı alırım!” sözleriyle gerilim doruk noktasına çıkarken, ağabeyinin hiç tanımadığı yüzüyle karşılaşan Yamaç’ın yüzündeki ifade ise herkesi dahada meraklandırıyor.

Nebahat Çehre’den Çukur Açıklaması! Çukur Dizisine mi Katıldı?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler