Ana SayfaDizilerNebahat Çehre'den Çukur açıklaması! Çukur dizisine mi katıldı?

İlgili Postlar

Nebahat Çehre’den Çukur açıklaması! Çukur dizisine mi katıldı?

Nebahat Çehre’den Çukur açıklaması! Çukur dizisine mi katıldı? Usta oyuncu Nebahat Çehre, ekranların fenomen dizisi Çukur’un oyuncu kadrosuna mı katıldı? Nebahat Çehre, gündeme gelen konu hakkında açıklama yaptı. Nebahat Çehre’nin Çukur açıklaması ve detaylar haberimizde…

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı sonunda göründü! İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması…

Çukur yine fırtınalar estirdi

SHOW TV ekranlarında geçtiğimiz sezondan bu yana fırtınalar estiren, yeni sezonunun ilk bölümü merakla beklenen Çukur dizisi, dün akşam ilk bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Aylar süren meraklı bekleyiş sona erdi. Çukur dizisinin ilk bölümünde sürpriz oyuncu kadrosu dikkat çekti. Erkan Avcı, Berkay Ateş, Necip Memili dahil olmak üzere diziye katılan birbirinden ünlü oyuncular, diziye yeni bir soluk getirdi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nebahat Çehre Çukur dizisine mi katılıyor?

Çukur dizisi sürpriz transferleri ile dikkat çekerken, diziye dahil olacak yeni bir oyuncunun olduğu gündeme geldi. Dizide, İdris Koçovalı’nın yıllardır unutmadığı aşkı Meliha karakterinin diziye dahil olacağı, bu karaktere hayat verecek olan ismin, Nebahat Çehre olduğu söylentileri yayıldı. Usta oyuncu Nebahat Çehre’nin, Çukur dizisi oyuncu kadrosuna dahil olduğu haberleri, izleyicileri heyecanlandırdı.

17 Eylül 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Yasak Elma mı?

Nebahat Çehre’den Çukur dizisi açıklaması

Nebahat Çehre’nin, Çukur dizisi oyuncu kadrosuna dahil olacağı ve dizide Meliha karakterine hayat vereceği konuşulurken, usta oyuncudan konu hakkında açıklama geldi. Nebahat Çehre, Çukur dizisine katılacağı haberleri hakkında menajeri aracılığı ile yaptığı açıklamada dizide yer almayacağını duyurdu.

Nebahat Çehre kimdir?

Çok beğendiğimiz bir dizidir

Nebahat Çehre adına Çukur açıklaması yapan menajeri Selçuk Kaya, yaptığı duyuruda “Değerli basın mensupları. Bugün basında yer alan Nebahat Çehre’nin ‘Çukur’ dizisinde yer alacağı haberleri tamamen asılsızdır. ‘Çukur’ çok beğendiğimiz bir dizidir. Önümüzdeki sezon yine reyting şampiyonu olması dileğiyle… Sevgilerimizde…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Çukur dizisi, geçtiğimiz sezon ispatladığı başarısını bu sezon da sürdürecek gibi görünüyor. Sıra dışı hikayesi, birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve heyecan, adrenalin dolu sahneleri ile nefes kesen Çukur dizisi, yeni sezonun ikinci yeni bölümü ile 28 Eylül Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler