Ana SayfaDünyaJim Carrey'den Emeklilik Açıklaması

İlgili Postlar

Jim Carrey’den Emeklilik Açıklaması

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis’in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey’den emeklilik açıklaması geldi. İşte o açıklama;

“Bir Grup Omurgasız İnsan”

Seyirciler için “Hollywood’ dediğiniz omurgasız bir grup insan” ifadelerini kullanan 60 yaşındaki komedyen, “Smith’in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak” demişti.

Jim Carrey’den Sert Eleştiri

Oscar’da yaşananlarla ilgili söylediği sözler çok konuşulan Jim Carrey, The Wrap’e verdiği röportajda; emekli olacağını ve artık oyunculuk yapmayacağını açıkladı.

Carrey, gelecekte bir proje ile ilgilenip ilgilenmediği sorulduğunda “Emekli oluyorum” dedi. 60 yaşındaki oyuncu, muhabirin şaşkınlığı karşısında “Oldukça ciddiyim” açıklamasında bulundu.

Oyuncu Jim Carrey: ‘Bu Dünya Sadece Bize Ait Değil’

Jim Carrey “Yeterince Yaptım”

Komedyen, “Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirirse ve bu hikaye insanlar için önemli olacaksa tekrar bu yola girebilirim” diyerek tamamen oyunculuğunu bırakmadığını söylese de ara verme konusunda kararlı olduğunu belirtti.

Daha önce ‘Truman Show’, ‘Maske’, ‘Sil Baştan’, ‘Bay Evet’, ‘Hayvan Dedektifi’ gibi yapımlarda rol alan Ünlü isim, “Yeterince yaptım” diyerek konuşmasını tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler