Ana SayfaDünyaJim Carrey'den Sert Eleştiri

İlgili Postlar

Jim Carrey’den Sert Eleştiri

Will Smith’in 2022 Oscar Ödülleri’ne komedyen Chris Rock’a attığı tokat, ödül törenini gölgede bırakmıştı. Yaşanan olayın ardından ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almak için sahneye çıkan Smith’in, seyirciler tarafından ayakta alkışlanması meslektaşı Jim Carrey’i kızdırdı. Jim Carrey’den sert eleştiri geldi.

Will Smith’ten Tokat Açıklaması

Will Smith’in sunucu Chris Rock’a attığı tokat konuşulmaya devam ediyor. Yaşanan olayın ardından sessizliğini bozan Smith sosyal medya hesabından özür mesajı paylaştı. Yaptıkları için pişman olduğunu belirten yıldız oyuncu, ‘Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır’ dedi.

Smith yazılı açıklamasında, “Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri’ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi.” ifadesini kullandı.

Şaka yapmanın mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Smith, “Ancak Jada’nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim.” açıklamasını yaptı.

Yıldız oyuncu sunucu Chris Rock’a da seslenerek, “Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur.” diye yazdı.

Will Smith Kimdir?

Jim Carrey’den Sert Eleştiri

CBS Mornings programına konuk olan oyuncu Jim Carrey de verdiği röportajda; Oscar töreninde yaşanan bu olayla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ünlü isim, Will Smith’in ödül almak için sahneye çıktığı esnada herkesin ayağa kalkıp alkışlamasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Seyirciler için “Hollywood’ dediğiniz omurgasız bir grup insan” ifadelerini kullanan 60 yaşındaki komedyen, “Smith’in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak” dedi.

Carrey, daha sonra konuyla ilgili; “Eğer oturduğunuz yerden bağırmak, bir şeyi onaylamadığınızı göstermek veya Twitter’dan bir şey demek istiyorsanız, sırf birileri bir şey dedi diye sahneye çıkıp birinin yüzünü tokatlamaya hakkınız yok” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler