Ana SayfaDünyaBruce Willis Tüm Mülklerini Satmış!

İlgili Postlar

Bruce Willis Tüm Mülklerini Satmış!

Hastalığı yüzünden kariyeri biten Bruce Willis: Malını mülkünü zararına satmış. Öğrenilen bilgilere göre dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis tüm mülklerini satmış. İşte detaylar;

Bruce Willis Tüm Mülklerini Satmış!

ABD basınında yer alan haberlere göre 67 yaşındaki Willis, aslında sağlığının bozulduğunu ve durumun giderek daha da kötüleşeceğini fark ederek son yıllarda sahip olduğu mülklerini birer birer sattı. Üstelik de bu satışların çoğu değerinden daha düşük fiyata yani “zararına” gerçekleşti.

Eskisi Kadar Kazanamayacağını Farketmiş

Page Six’in, Willis’in yakın dostlarına dayanarak verdiği habere göre hastalığı yüzünden kariyerini bitirme kararı alan oyuncu, son birkaç yıl içinde toplamda 65 milyon doları bulan mülklerini elinden çıkardı. Willis’e yakın bir kaynak yaptığı açıklamada “Bruce uzun zamandır bu günlere hazırlanıyordu. Sağlığının artık çalışmasına izin vermeyecek bir hale geleceğinin, eskisi kadar para kazanamayacağının farkındaydı” dedi.

Bruce Willis Oyunculuk Kariyerinden Uzaklaşıyor

Kendini Güvene Almak İstemiş

Bruce Willis’in bu kararı almasının en önemli nedenlerinden biri kendini mali olarak güvenceye almak. Bir diğer neden de hayatını “küçültmek” ve daha dar bir çevrede ailesiyle birlikte daha çok zaman geçirebilmek. Willis hakkında konuşan bu kaynak, “Bruce, küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye yıllar önce karar vermişti” diyerek aktörün mülklerini satma nedenini de anlattı.

“Sık Sık Gitmediğimiz İçin Sattık”

Bruce Willis ve eşi Emma Heming, mülklerini satmaya 2018 yılında başladı. Önce New York’taki büyük evlerini 17.75 milyon dolara sattılar. Bu malikane 2014 yılında 12 milyon dolara satın alınmıştı. Bu mülkün beş yatak odası ve beş buçuk banyosu bulunuyor. Oyuncu, bu mülkü sattıkları dönemde, oraya sık sık gidemediklerini, sürekli yaşadıkları California’ya uzak olduğu için satmaya karar verdiklerini söylemişti. Çift o dönemde California Brentwood’ta 9.8 milyon dolara başka bir malikane satın almıştı.

Büyük Zarar Etti

Willis ile Emma Heming, yine 2018 yılında Idaho Sun Valley’de bulunan malikanelerini 5. 5 milyon dolara satmıştı. Aslında bu mülk için istenen ücret 15 milyon dolardı. Yani ünlü çift bu satıştan istediği kadar gelir elde edemedi, bir anlamda zararına sattı.

Adalardaki Mülklerini de Sattı

Takvimler 2019 yılını gösterirken Willis ve eşi Heming, Turks and Caicos Adaları’nda bulunan mülklerini 27 milyon dolara elden çıkardı. Bu satışın ardından Willis ile Heming’in elinde yine Turks and Caicos Adaları’nda bulunan Parrot Cay’da bir mülkleri kalmıştı. Fakat geçen yıl o mülk de 6 milyon dolara yeni sahibinin oldu.

Ailesi Hep Yanında!

Bu arada Bruce Willis’in geniş ailesi oyuncuyu bu zor günlerinde yalnız bırakmıyor. Hem eski eşi Demi Moore hem şimdi evli olduğu Emma Heming ona destek olmak için ellerinden geleni yapıyor. Willis en önemli desteği de Moore ile evliliğinden dünyaya gelen yetişkin kızlarından görüyor. Boşanmalarına rağmen yine de iyi dost olan Willis ile Moore’un kızları sık sık sosyal medyadan babalarına olan sevgilerini ifade eden paylaşımlar yapıyor. Bunlara bir örnek de en büyük kızı Rumer Willis’ten geldi. 33 yaşındaki Willis, çocukluk yıllarında çekilen bir pozlarını Instagram sayfasına paylaştı ve “Seni çok seviyorum babacık. Bana bu kadar ‘sersem’ olmayı öğrettiğin için teşekkürler. Seninle gülmeyi de çok seviyorum” diye yazdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler